Crap cu legume la cuptor

Ingredientele necesare prepararii crapului cu legume la cuptor:

  • 3 medalioane de crap
  • 500 g varza noua
  • 500 g ciuperci
  • 3 rosii
  • 1 ceapa
  • 50 g unt
  • sare
  • piper

Modul de preparare al crapului cu legume la cuptor:

Se spala medalioanele de crap, se aseaza intr-o tava tapetata cu unt, apoi se adauga varza tocata mai mare, rosiile taiate in patru, ciupercile curatate si spalate. In fiecare ciuperca se pune cate o bucatica de unt. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la cuptorul incins la 200 grade.
Se lasa aproximativ 40 de minute dupa care se scot si se lasa sa se raceasca.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru crap cu legume la cuptor, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti28 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara24 oC
  • Constanta29 oC
  • Iasi28 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati29 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 22.10.2018

  • 1 CHF4.0936 Lei
  • 1 USD4.0761 Lei
  • 1 EUR4.6669 Lei
  • 100 HUF1.4425 Lei
  • 1 GBP5.3090 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook