CIORBĂ DE MIEL

2 l apã,

1 l bors,

1 kg carne de miel,

1 morcov,

1 pãtrunjel,

1 ceapã,

verdeatã,

ceapã verde,

sare,

3 linguri orez,

1 gãlbenus,

2 Iinguri de smântânã.

Se fierbe în apã cu sare de carne de miel. Dupã ce dã în clocot, se ia spuma si

se adaugã: un morcov, un pãtrunjel si o ceapã mica, tãiate mãrunt. Când sunt fierte, se

toarnã borsul fiert separat si strecurat, si se adaugã o frunzã de pãtrunjel, ceapã

verde tãiata fin si 2 — 3 linguri de orez ales si spãlat. Se lasã sã fiarbã orezul, se drege în castron cu un gãlbenus si douã linguri de smântânã. 

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti31 oC
  • Cluj-Napoca27 oC
  • Timisoara32 oC
  • Constanta23 oC
  • Iasi30 oC
  • Oradea30 oC
  • Brasov28 oC
  • Galati29 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 18.06.2018

  • 1 EUR4.6662 Lei
  • 100 HUF1.4454 Lei
  • 1 GBP5.3310 Lei
  • 1 CHF4.0360 Lei
  • 1 USD4.0240 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook