CIORBĂ DE MIEL

2 l apã,

1 l bors,

1 kg carne de miel,

1 morcov,

1 pãtrunjel,

1 ceapã,

verdeatã,

ceapã verde,

sare,

3 linguri orez,

1 gãlbenus,

2 Iinguri de smântânã.

Se fierbe în apã cu sare de carne de miel. Dupã ce dã în clocot, se ia spuma si

se adaugã: un morcov, un pãtrunjel si o ceapã mica, tãiate mãrunt. Când sunt fierte, se

toarnã borsul fiert separat si strecurat, si se adaugã o frunzã de pãtrunjel, ceapã

verde tãiata fin si 2 — 3 linguri de orez ales si spãlat. Se lasã sã fiarbã orezul, se drege în castron cu un gãlbenus si douã linguri de smântânã. 

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti28 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara24 oC
  • Constanta29 oC
  • Iasi28 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati29 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 20.09.2018

  • 1 EUR4.6519 Lei
  • 1 GBP5.2505 Lei
  • 1 CHF4.1133 Lei
  • 1 USD3.9743 Lei
  • 100 HUF1.4382 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook