CIORBĂ DE MIEL

2 l apã,

1 l bors,

1 kg carne de miel,

1 morcov,

1 pãtrunjel,

1 ceapã,

verdeatã,

ceapã verde,

sare,

3 linguri orez,

1 gãlbenus,

2 Iinguri de smântânã.

Se fierbe în apã cu sare de carne de miel. Dupã ce dã în clocot, se ia spuma si

se adaugã: un morcov, un pãtrunjel si o ceapã mica, tãiate mãrunt. Când sunt fierte, se

toarnã borsul fiert separat si strecurat, si se adaugã o frunzã de pãtrunjel, ceapã

verde tãiata fin si 2 — 3 linguri de orez ales si spãlat. Se lasã sã fiarbã orezul, se drege în castron cu un gãlbenus si douã linguri de smântânã. 

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti24 oC
  • Cluj-Napoca16 oC
  • Timisoara19 oC
  • Constanta22 oC
  • Iasi19 oC
  • Oradea16 oC
  • Brasov17 oC
  • Galati22 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 24.09.2017

  • 1 USD3.8316 Lei
  • 100 HUF1.4834 Lei
  • 1 GBP5.1944 Lei
  • 1 EUR4.5950 Lei
  • 1 CHF3.9559 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook