SOS PENTRU FRIPTURI

1 lingura unt,

1 lingura faina,

1 ceasca zeama de carne,

1 lingura otet,

1 lingurita mustar,

100 g cuiperci,

unt cât o nuca,

sare.

Se prajeste o lingura de faina cu 1/2 lingura de unt, pâna   se rumeneste. Se stinge cu zeama de carne, la care s-a adaugat otetul si o Iingurita de mustar.

Se lasa sa dea un clocot. Se înabusa în unt ciupercile taiate felii, se amesteca cu sosul,

adaugând si unt proaspat cât o nuca.

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti30 oC
  • Cluj-Napoca29 oC
  • Timisoara33 oC
  • Constanta26 oC
  • Iasi30 oC
  • Oradea32 oC
  • Brasov26 oC
  • Galati28 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 29.06.2017

  • 1 EUR4.5563 Lei
  • 100 HUF1.4700 Lei
  • 1 GBP5.1443 Lei
  • 1 CHF4.1753 Lei
  • 1 USD4.0114 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook