Ciorba cu carne de manzat si smantana

Ingredientele necesare prepararii ciorbei cu carne de manzat si smantana:

  • 500 gr piept de manzat cu os
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina telina
  • 2 galbenusuri
  • 200 gr smantana
  • 100 gr orez
  • sare
  • piper
  • 1 legatura leustean
  • apa

Mod de preparare al ciorbei cu carne de manzat si smantana:

Carnea de manzat se spala si se portioneaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina se curata, se spala si se taie marunt.

Ouale se spala sub jet de apa rece; se separa galbenusurile de albusuri. Mararul verde se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala si se fierbe. Carnea se fierbe in aproximativ 2 litri de apa cu sare, dupa ce a inceput sa fiarba se spumeaza.
Apoi, se adauga ceapa, morcovi, pastarnacul, patrunjelul radacina si telina. Se lasa sa fiarba circa 10 minute. Cand carnea si legumele sunt fierte, se adauga orezul si o compozitie facuta din galbenusurile de ou si smantana.

La sfarsit se adauga leusteanul tocat marunt si se potriveste cu saresi piper.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru ciorba cu carne de manzat si smantana, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti10 oC
  • Cluj-Napoca4 oC
  • Timisoara8 oC
  • Constanta9 oC
  • Iasi8 oC
  • Oradea7 oC
  • Brasov5 oC
  • Galati8 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.11.2017

  • 1 USD3.9414 Lei
  • 100 HUF1.4871 Lei
  • 1 GBP5.2259 Lei
  • 1 CHF3.9833 Lei
  • 1 EUR4.6469 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook