Ciorba de cartofi cu afumatura

Ingrediente necesare prepararii ciorbei cu afumatura:

  • 5 bucati de coasta afumata
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 4-5 cartofi potriviti
  • 1 ardei verde
  • 5 linguri de ulei
  • 1/2 kg de zeama de varza
  • 2 oua
  • piper
  • sare
  • patrunjel
  • apa

Mod de preparare pentru ciorba cu afumatura:

Ceapa si ardeiul se curata si se toaca marunt iar morcovul se da pe razatoarea mare.

Separat, se pune uleiul la incins, se adauga ceapa, morcovul, ardeiul, afumatura si piperul si se lasa sa se inabuseasca bine dupa care se adauga apa si se lasa sa fiarba.

Cand afumatura este aproape gata, se adauga cartofii curatati, spalati si taiati. Cand s-au fiert se pune zeama de varza se potriveste cu sare si se mai lasa circa 10 minute la fiert. Inainte de a da ciorba de pe foc, se da focul mic, se bat ouale cu putina apa rece si se amesteca incet in ciorba in asa fel incat sa nu se coaguleze ci doar sa tulbure ciorba.

La final se pune patrunjelul tocat, se opreste focul si se mai lasa cinci minute.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru ciorba de cartofi cu afumatura, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

 

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti34 oC
  • Cluj-Napoca33 oC
  • Timisoara37 oC
  • Constanta30 oC
  • Iasi35 oC
  • Oradea36 oC
  • Brasov30 oC
  • Galati34 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 28.07.2017

  • 1 CHF4.0643 Lei
  • 100 HUF1.4944 Lei
  • 1 USD3.8936 Lei
  • 1 EUR4.5656 Lei
  • 1 GBP5.1158 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook