Friptura de porc cu suc de rosii si vin

Ingredientele necesare prepararii fripturii de porc cu suc de rosii:

  • 1 kg carne de porc
  • ulei
  • 100 ml vin rosu
  • 5  catei de usturoi
  • 200 ml suc de rosii
  • sare
  • piper 

Modul de preparare al fripturii de porc cu sos de rosii:

Carnea se taie in felii potrivite si se asaza intr-o tava care in prealabil a fost unsa cu ulei. Se presara un praf de sare si se pune tava la cuptor, aproximativ 20 min.
Se intoarce carnea sa se rumeneasca si se stropeste cu vin.
Usturoiul se piseaza si se amesteca cu sare si apa. Cand carnea este rumenita pe ambele parti, se adauga sucul de rosii sau bulionul amestecat cu vin, se lasa sa scada vreo 20 min, dupa care se inchide cuptorul si se pune usturoiul. Se serveste cu mamaliguta si cu salata acra.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru friptura de poc cu suc de rosii si vin, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti15 oC
  • Cluj-Napoca5 oC
  • Timisoara7 oC
  • Constanta15 oC
  • Iasi9 oC
  • Oradea7 oC
  • Brasov10 oC
  • Galati11 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 15.12.2017

  • 1 USD3.9285 Lei
  • 1 GBP5.2711 Lei
  • 1 CHF3.9729 Lei
  • 1 EUR4.6346 Lei
  • 100 HUF1.4767 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook