Pui in crusta de ou cu boia

Ingrediente:

  • 2 ciocanele de pui
  • 2 pulpe superioare de pui
  • 750 ml lapte integral
  • 1 ou
  • 125 gr faina
  • 300 ml ulei
  • o lingurita boia iute
  • sare

Mod de preparare:

Carnea de pui se pune intr-un vas mare. Se toarna peste ea laptele si se presara putina sare. Se acopera cu folie alimentara si se baga la frigider pentru doua ore.

Dupa ce au trecut cele doua ore, se rastoarna continutul vasului intr-o cratita, se pune la fiert la foc mic pana cand carnea s-a patruns.
Se scot bucatile de carne pe un gratar si se lasa sa se raceasca.

Separat, intr-o punga de plastic se amesteca faina cu boiaua si putina sare, se amesteca bine, apoi se da carnea prin ou si amestecul de faina. Intre timp, se pune uleiul la incins, se pune carnea si se lasa sa se prajeasca aproximativ 2 minute pe fiecare parte, pana cand pielea devine crocanta.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei de pui in crusta de ou cu boia, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti1 oC
  • Cluj-Napoca3 oC
  • Timisoara4 oC
  • Constanta4 oC
  • Iasi1 oC
  • Oradea4 oC
  • Brasov0 oC
  • Galati2 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 20.02.2018

  • 1 GBP5.2630 Lei
  • 100 HUF1.4977 Lei
  • 1 USD3.7530 Lei
  • 1 CHF4.0471 Lei
  • 1 EUR4.6609 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook