Pui in crusta de ou cu boia

Ingrediente:

  • 2 ciocanele de pui
  • 2 pulpe superioare de pui
  • 750 ml lapte integral
  • 1 ou
  • 125 gr faina
  • 300 ml ulei
  • o lingurita boia iute
  • sare

Mod de preparare:

Carnea de pui se pune intr-un vas mare. Se toarna peste ea laptele si se presara putina sare. Se acopera cu folie alimentara si se baga la frigider pentru doua ore.

Dupa ce au trecut cele doua ore, se rastoarna continutul vasului intr-o cratita, se pune la fiert la foc mic pana cand carnea s-a patruns.
Se scot bucatile de carne pe un gratar si se lasa sa se raceasca.

Separat, intr-o punga de plastic se amesteca faina cu boiaua si putina sare, se amesteca bine, apoi se da carnea prin ou si amestecul de faina. Intre timp, se pune uleiul la incins, se pune carnea si se lasa sa se prajeasca aproximativ 2 minute pe fiecare parte, pana cand pielea devine crocanta.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei de pui in crusta de ou cu boia, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti29 oC
  • Cluj-Napoca26 oC
  • Timisoara28 oC
  • Constanta25 oC
  • Iasi29 oC
  • Oradea28 oC
  • Brasov26 oC
  • Galati27 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 28.05.2018

  • 1 GBP5.2780 Lei
  • 1 USD3.9524 Lei
  • 1 CHF3.9799 Lei
  • 100 HUF1.4479 Lei
  • 1 EUR4.6288 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook