Tochitura munteneasca

Ingredientele necesare prepararii tochiturii muntenesti:

  • 1 kg carne de porc
  • 100 ml ulei
  • 100 ml apa
  • 10 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia ardei dulce
  • sare
  • piper 

Mod de preparare al tochiturii muntenesti:

Carnea se taie in cubulete potrivite si se pune la prajit in ulei incins. Dupa ce carnea s-a prajit putin pe ambele parti se adauga apa calduta. Se adauga boia de ardei dulce, usturoiul taiat feliute si se potriveste cu sare si piper si se lasa sa fiarba.

Cand este gata se serveste cu mamaliguta si cu muraturi.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru tochitura munteneasca, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

 

 

 

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti1 oC
  • Cluj-Napoca3 oC
  • Timisoara4 oC
  • Constanta4 oC
  • Iasi1 oC
  • Oradea4 oC
  • Brasov0 oC
  • Galati2 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.02.2018

  • 1 USD3.7828 Lei
  • 100 HUF1.4934 Lei
  • 1 GBP5.2734 Lei
  • 1 CHF4.0372 Lei
  • 1 EUR4.6606 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook