Tochitura munteneasca

Ingredientele necesare prepararii tochiturii muntenesti:

  • 1 kg carne de porc
  • 100 ml ulei
  • 100 ml apa
  • 10 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia ardei dulce
  • sare
  • piper 

Mod de preparare al tochiturii muntenesti:

Carnea se taie in cubulete potrivite si se pune la prajit in ulei incins. Dupa ce carnea s-a prajit putin pe ambele parti se adauga apa calduta. Se adauga boia de ardei dulce, usturoiul taiat feliute si se potriveste cu sare si piper si se lasa sa fiarba.

Cand este gata se serveste cu mamaliguta si cu muraturi.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru tochitura munteneasca, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

 

 

 

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti27 oC
  • Cluj-Napoca20 oC
  • Timisoara25 oC
  • Constanta25 oC
  • Iasi22 oC
  • Oradea23 oC
  • Brasov19 oC
  • Galati23 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 23.08.2017

  • 1 CHF4.0217 Lei
  • 100 HUF1.5118 Lei
  • 1 EUR4.5873 Lei
  • 1 USD3.8951 Lei
  • 1 GBP4.9862 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook