Tochitura munteneasca

Ingredientele necesare prepararii tochiturii muntenesti:

  • 1 kg carne de porc
  • 100 ml ulei
  • 100 ml apa
  • 10 catei de usturoi
  • 1 lingurita boia ardei dulce
  • sare
  • piper 

Mod de preparare al tochiturii muntenesti:

Carnea se taie in cubulete potrivite si se pune la prajit in ulei incins. Dupa ce carnea s-a prajit putin pe ambele parti se adauga apa calduta. Se adauga boia de ardei dulce, usturoiul taiat feliute si se potriveste cu sare si piper si se lasa sa fiarba.

Cand este gata se serveste cu mamaliguta si cu muraturi.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru tochitura munteneasca, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

 

 

 

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti29 oC
  • Cluj-Napoca26 oC
  • Timisoara28 oC
  • Constanta25 oC
  • Iasi29 oC
  • Oradea28 oC
  • Brasov26 oC
  • Galati27 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 28.05.2018

  • 1 GBP5.2780 Lei
  • 1 USD3.9524 Lei
  • 1 CHF3.9799 Lei
  • 100 HUF1.4479 Lei
  • 1 EUR4.6288 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook