Bors tiganesc

Ingrediente necesare pentru prepararea borsului tiganesc:

  • 300 gr carne de porc
  • 3 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 sfecla
  • 100 gr varza
  • 3 rosii
  • 2 morcovi
  • 4 linguri de untura
  • sare
  • piper
  • leustean
  • apa

Mod de preparare al borsului tiganesc:

Carnea de porc se taie cubulete si se pune la prajit in doua linguri de untura. Separat, cartofii, morcovii, sfecla si ceapa se curata si se taie marunt. Varza se taie fideluta iar rosiile in felii mari.
Toate legumele in afara de rosii se pun intr-un ceaun cu doua linguri de untura si se lasa sa se inabuseasca, dupa care se adauga apa si se lasa sa fiarba.
In vasul in care s-a prajit carnea, se pun si rosiile, apoi toate se amesteca, se adauga apa clocotita, se potriveste cu sare si piper si se lasa sa fiarba aproximativ jumatate de ora. La sfarsit se adauga leusteanul tocat.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei de bors tiganesc, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

 

 

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti15 oC
  • Cluj-Napoca5 oC
  • Timisoara7 oC
  • Constanta15 oC
  • Iasi9 oC
  • Oradea7 oC
  • Brasov10 oC
  • Galati11 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 15.12.2017

  • 1 USD3.9285 Lei
  • 1 GBP5.2711 Lei
  • 1 CHF3.9729 Lei
  • 1 EUR4.6346 Lei
  • 100 HUF1.4767 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook