Bors tiganesc

Ingrediente necesare pentru prepararea borsului tiganesc:

  • 300 gr carne de porc
  • 3 cartofi
  • 2 cepe
  • 1 sfecla
  • 100 gr varza
  • 3 rosii
  • 2 morcovi
  • 4 linguri de untura
  • sare
  • piper
  • leustean
  • apa

Mod de preparare al borsului tiganesc:

Carnea de porc se taie cubulete si se pune la prajit in doua linguri de untura. Separat, cartofii, morcovii, sfecla si ceapa se curata si se taie marunt. Varza se taie fideluta iar rosiile in felii mari.
Toate legumele in afara de rosii se pun intr-un ceaun cu doua linguri de untura si se lasa sa se inabuseasca, dupa care se adauga apa si se lasa sa fiarba.
In vasul in care s-a prajit carnea, se pun si rosiile, apoi toate se amesteca, se adauga apa clocotita, se potriveste cu sare si piper si se lasa sa fiarba aproximativ jumatate de ora. La sfarsit se adauga leusteanul tocat.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei de bors tiganesc, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

 

 

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti25 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara27 oC
  • Constanta18 oC
  • Iasi23 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati21 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 11.10.2024

  • 1 EUR4.7627 Lei
  • 100 HUF1.4561 Lei
  • 1 GBP5.4233 Lei
  • 1 USD4.2726 Lei
  • 1 CHF4.2298 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook