Cas pane de oaie

Ingredientele necesare prepararii casului pane de oaie:

  • 5 bucati cas proaspat de oaie
  • 2 oua
  • 4 linguri apa
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri pesmet
  • 3-4 linguri de ulei cat sa acopere fundul tigaii
  • sare dupa gust

Modul de preparare al casului pane de oaie:

Intr-un castron bateti bine oul cu putina sare. Taiati casul in bucati de 1 cm grosime, le dati prin faina, prin ou, pesmet, iarasi ou si pesmet si le lasati cateva minute sa se imprime bine oul, faina si pesmetul (astfel nu se va mai desprinde crusta la prajit).

Intr-o tigaie punem uleiul la incins. Prajim bucatile de cas pe ambele parti circa 2 minute,  pana se rumenesc. Le scoatem pe un servetel de hartie pentru a absorbi excesul de grasime. Se serveste cu salata verde sau cu castraveti acri.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru casul pane de oaie, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti28 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara24 oC
  • Constanta29 oC
  • Iasi28 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati29 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 18.07.2018

  • 1 CHF3.9935 Lei
  • 100 HUF1.4421 Lei
  • 1 USD3.9685 Lei
  • 1 EUR4.6572 Lei
  • 1 GBP5.2603 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook