Cas pane de oaie

Ingredientele necesare prepararii casului pane de oaie:

  • 5 bucati cas proaspat de oaie
  • 2 oua
  • 4 linguri apa
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri pesmet
  • 3-4 linguri de ulei cat sa acopere fundul tigaii
  • sare dupa gust

Modul de preparare al casului pane de oaie:

Intr-un castron bateti bine oul cu putina sare. Taiati casul in bucati de 1 cm grosime, le dati prin faina, prin ou, pesmet, iarasi ou si pesmet si le lasati cateva minute sa se imprime bine oul, faina si pesmetul (astfel nu se va mai desprinde crusta la prajit).

Intr-o tigaie punem uleiul la incins. Prajim bucatile de cas pe ambele parti circa 2 minute,  pana se rumenesc. Le scoatem pe un servetel de hartie pentru a absorbi excesul de grasime. Se serveste cu salata verde sau cu castraveti acri.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru casul pane de oaie, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti15 oC
  • Cluj-Napoca5 oC
  • Timisoara7 oC
  • Constanta15 oC
  • Iasi9 oC
  • Oradea7 oC
  • Brasov10 oC
  • Galati11 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 15.12.2017

  • 1 USD3.9285 Lei
  • 1 GBP5.2711 Lei
  • 1 CHF3.9729 Lei
  • 1 EUR4.6346 Lei
  • 100 HUF1.4767 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook