Ciuperci cu brânza si smântâna

Ingrediente

  • un kg ciuperci champignon
  • 250 g brânza de vaci sarata
  • patru-cinci linguri de smântâna
  • 70 g unt
  • frunze de patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciupercile se spala, se scot coditele si se toaca marunt. Într-o cratita potrivita se adauga untul. Dupa ce s-a încins se adauga ciupercile cu lamelele in sus. Cozile tocate se pun pe lânga palarii si se dau la foc potrivit într-un vas acoperit. Odata înmuiate, ciupercile se umplu cu brânza si se niveleaza cu o lingura. Se lasa din nou la foc mic pâna se topeste brânza. Se adauga condimentele. Se lasa pâna se înmoaie totul si se pune si smântâna cât sa acopere cozile tocate. Se lasa sa dea într-un clocot si se iau de pe foc. Se presara frunzele de patrunjel. 
Se servesc calde.

Pofta mare!

Timp de pregatire: 45 minute
Complexitate redusa
Numar portii: 4

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti30 oC
  • Cluj-Napoca29 oC
  • Timisoara33 oC
  • Constanta26 oC
  • Iasi30 oC
  • Oradea32 oC
  • Brasov26 oC
  • Galati28 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 29.06.2017

  • 1 EUR4.5563 Lei
  • 100 HUF1.4700 Lei
  • 1 GBP5.1443 Lei
  • 1 CHF4.1753 Lei
  • 1 USD4.0114 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook