Ciuperci cu brânza si smântâna

Ingrediente

  • un kg ciuperci champignon
  • 250 g brânza de vaci sarata
  • patru-cinci linguri de smântâna
  • 70 g unt
  • frunze de patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciupercile se spala, se scot coditele si se toaca marunt. Într-o cratita potrivita se adauga untul. Dupa ce s-a încins se adauga ciupercile cu lamelele in sus. Cozile tocate se pun pe lânga palarii si se dau la foc potrivit într-un vas acoperit. Odata înmuiate, ciupercile se umplu cu brânza si se niveleaza cu o lingura. Se lasa din nou la foc mic pâna se topeste brânza. Se adauga condimentele. Se lasa pâna se înmoaie totul si se pune si smântâna cât sa acopere cozile tocate. Se lasa sa dea într-un clocot si se iau de pe foc. Se presara frunzele de patrunjel. 
Se servesc calde.

Pofta mare!

Timp de pregatire: 45 minute
Complexitate redusa
Numar portii: 4

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti24 oC
  • Cluj-Napoca16 oC
  • Timisoara19 oC
  • Constanta22 oC
  • Iasi19 oC
  • Oradea16 oC
  • Brasov17 oC
  • Galati22 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 24.09.2017

  • 1 USD3.8316 Lei
  • 100 HUF1.4834 Lei
  • 1 GBP5.1944 Lei
  • 1 EUR4.5950 Lei
  • 1 CHF3.9559 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook