Cocos la cuptor

Ingrediente:

-          un piept si doua copanele de cocos

-          ½  kg cartofi

-          rozmarin

-          ulei pentru maioneza

-          un galbenus pentru maioneza

-          trei câtei de usturoi pisati

-          ulei de masline

-          sare

-          piper

Mod de preparare:

Pieptul si copanelele de cocos se sareaza, pipereaza si se ung cu un amestec facut din maioneza (galbenusul de ou amestecat cu ulei) si cu usturoi. Se lasa la marinat timp de vre-o doua ore, apoi se da la cuptor pentru o ora într-o tava unsa cu putin ulei..

Între timp, se curata cartofii de coaja, se spala si se taie în patru. Se adauga sare, piper, ulei de masline si rozmarin si se pun în aceiasi tava cu cocosul si se mai lasa o ora la cuptor.

Pofta buna!

  

 

 

 

 

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti28 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara24 oC
  • Constanta29 oC
  • Iasi28 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati29 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 12.12.2018

  • 1 CHF4.1373 Lei
  • 1 EUR4.6528 Lei
  • 1 USD4.0873 Lei
  • 1 GBP5.1549 Lei
  • 100 HUF1.4387 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook