Cocos la cuptor

Ingrediente:

-          un piept si doua copanele de cocos

-          ½  kg cartofi

-          rozmarin

-          ulei pentru maioneza

-          un galbenus pentru maioneza

-          trei câtei de usturoi pisati

-          ulei de masline

-          sare

-          piper

Mod de preparare:

Pieptul si copanelele de cocos se sareaza, pipereaza si se ung cu un amestec facut din maioneza (galbenusul de ou amestecat cu ulei) si cu usturoi. Se lasa la marinat timp de vre-o doua ore, apoi se da la cuptor pentru o ora într-o tava unsa cu putin ulei..

Între timp, se curata cartofii de coaja, se spala si se taie în patru. Se adauga sare, piper, ulei de masline si rozmarin si se pun în aceiasi tava cu cocosul si se mai lasa o ora la cuptor.

Pofta buna!

  

 

 

 

 

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti15 oC
  • Cluj-Napoca5 oC
  • Timisoara7 oC
  • Constanta15 oC
  • Iasi9 oC
  • Oradea7 oC
  • Brasov10 oC
  • Galati11 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 16.12.2017

  • 1 USD3.9285 Lei
  • 1 GBP5.2711 Lei
  • 1 CHF3.9729 Lei
  • 1 EUR4.6346 Lei
  • 100 HUF1.4767 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook