Conopida cu rosii

Ingrediente

  • o conopida
  • patru rosii
  • patru linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • apa

Mod de preparare pentru conopida cu rosii

Conopida se rupe si se taie în bucatele potrivite, se spala si se tine la rece în apa cu sare 30 de minute.
Între timp, calim rosiile taiate cubulete în ulei încins si le lasam sa se patrunda circa 10 minute.
Separat într-o cratita cu apa fierbinte si sare, se adauga conopida si se lasa la fiert aproximativ 10 minute.
Când sosul de rosii este gata se adauga conopida fiarta si se mai lasa câteva minute pe foc. La final se potriveste conopida cu rosii cu sare si piper.
Frunzele de patrunjel se spala, se usuca, se toaca marunt si se presara peste mâncare.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti24 oC
  • Cluj-Napoca16 oC
  • Timisoara19 oC
  • Constanta22 oC
  • Iasi19 oC
  • Oradea16 oC
  • Brasov17 oC
  • Galati22 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 24.09.2017

  • 1 USD3.8316 Lei
  • 100 HUF1.4834 Lei
  • 1 GBP5.1944 Lei
  • 1 EUR4.5950 Lei
  • 1 CHF3.9559 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook