Tarta de post

Ingrediente:

-          300 gr aluat foietaj

-          8 mere potrivite

-          8 linguri zahar

-          2 linguri zeama de lamâie

-          50 gr margarina la pachet

-          2 linguri?e zahar pudra cu pastai de vanilie

-          1 lingura coaja rasa de portocala

-          frunze de menta

 

Mod de preparare:

 

Aluatul foietaj se lasa sa se dezghe?e la temperatura camerei. Între timp, merele se spala, se cura?a de coaja, se felieaza ?i se stropesc cu zeama de lamâie. Într-un vas se pune zaharul ?i se  caramelizeaza. Peste el se adauga margarina ?i se amesteca pâna se ob?ine un caramel. Se adauga zaharul pudra cu pastai de vanilie.

Separat, se întinde aluatul, se a?eza în forma de tarta ?i se adauga merele. Peste ele se  pune caramelul ?i coaja de portocala ?i se baga la cuptorul încins în prealabil la 200 de grade ?i se lasa aproximativ 40 de minute.

Dupa ce s-a copt tarta, se scoate din cuptor ?i se lasa sa se raceasca. Se orneaza cu menta proaspata.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti10 oC
  • Cluj-Napoca4 oC
  • Timisoara8 oC
  • Constanta9 oC
  • Iasi8 oC
  • Oradea7 oC
  • Brasov5 oC
  • Galati8 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.11.2017

  • 1 USD3.9414 Lei
  • 100 HUF1.4871 Lei
  • 1 GBP5.2259 Lei
  • 1 CHF3.9833 Lei
  • 1 EUR4.6469 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook