Cosulete din vinete

Ingrediente:

-          Trei vinete

-          O jumatate de praz

-          Un ou

-          Doua linguri ulei

-          O legatura salata verde

-          O legatura patrunjel

Ingrediente umplutura:

-          O ceapa

-          Doua rosii

-          Un ou

-          250 gr brânza

-          O lingura ulei

-          Trei catei de usturoi

-          Sare

-          Piper

 

Mod de preparare:

Vinetele se taie în doua. Cu ajutorul unei linguri se scoate o parte din miez, astfel încât sa aiba forma unor cosulete. Apoi, vinetele se pun la fiert în apa cu sare, dupa care se scurg bine ,se spala cu apa rece si se lasa din nou la scurs.

Între timp, se toaca ceapa marunt si se caleste în ulei încins. Când a început sa capete o culoare aurie, se adauga rosiile curatate de pielita si taiate cubulete si se lasa sa fiarba timp de 10 minute.

Când se raceste, se adauga oul fiert si tocat marunt,brânza data prin razatoare, usturoiul pisat cu sare si piper si se amesteca bine.

Vinetele se umplu cu compozitia obtinuta, se pun în tava, se presara oul fiert pe deasupra, se stropesc cu ulei, apoi se baga la cuptor pentru 15-20 de minute.

Când se racesc se pun în farfurie pe foi de salata si se orneaza cu patrunjel tocat si cu rondele de praz.

Pofta buna!

 

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti29 oC
  • Cluj-Napoca26 oC
  • Timisoara28 oC
  • Constanta25 oC
  • Iasi29 oC
  • Oradea28 oC
  • Brasov26 oC
  • Galati27 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 28.05.2018

  • 1 GBP5.2780 Lei
  • 1 USD3.9524 Lei
  • 1 CHF3.9799 Lei
  • 100 HUF1.4479 Lei
  • 1 EUR4.6288 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook