Cosulete din vinete

Ingrediente:

-          Trei vinete

-          O jumatate de praz

-          Un ou

-          Doua linguri ulei

-          O legatura salata verde

-          O legatura patrunjel

Ingrediente umplutura:

-          O ceapa

-          Doua rosii

-          Un ou

-          250 gr brânza

-          O lingura ulei

-          Trei catei de usturoi

-          Sare

-          Piper

 

Mod de preparare:

Vinetele se taie în doua. Cu ajutorul unei linguri se scoate o parte din miez, astfel încât sa aiba forma unor cosulete. Apoi, vinetele se pun la fiert în apa cu sare, dupa care se scurg bine ,se spala cu apa rece si se lasa din nou la scurs.

Între timp, se toaca ceapa marunt si se caleste în ulei încins. Când a început sa capete o culoare aurie, se adauga rosiile curatate de pielita si taiate cubulete si se lasa sa fiarba timp de 10 minute.

Când se raceste, se adauga oul fiert si tocat marunt,brânza data prin razatoare, usturoiul pisat cu sare si piper si se amesteca bine.

Vinetele se umplu cu compozitia obtinuta, se pun în tava, se presara oul fiert pe deasupra, se stropesc cu ulei, apoi se baga la cuptor pentru 15-20 de minute.

Când se racesc se pun în farfurie pe foi de salata si se orneaza cu patrunjel tocat si cu rondele de praz.

Pofta buna!

 

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti10 oC
  • Cluj-Napoca4 oC
  • Timisoara8 oC
  • Constanta9 oC
  • Iasi8 oC
  • Oradea7 oC
  • Brasov5 oC
  • Galati8 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.11.2017

  • 1 USD3.9414 Lei
  • 100 HUF1.4871 Lei
  • 1 GBP5.2259 Lei
  • 1 CHF3.9833 Lei
  • 1 EUR4.6469 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook