Crap la gratar cu sos de iaurt

Ingredientele necesare prepararii crapului:

  • 2 medalioane de crap
  • 4 linguri ulei de masline 
  • 2 lingurite sare 
  • piper
  • zeama de la jumatate de lamaie

Ingredientele necesare prepararii sosului:

  • 200 gr iaurt
  • zeama de la jumatate de lamaie
  • 2-3 catei usturoi
  • marar si patrunjel 
  • ceapa verde
  • sare si piper

 

Mod de preparare al crapului la gratar cu sos de iaurt:

Stropim pestele pe ambele parti cu zeama de la jumatate de lamaie si cu doua linguri ulei de masline. Presaram piperul si sarea pentru peste
Ungem gratarul cu doua linguri de ulei de masline si cand e foarte bine incins asezam pe el pestele. Lasam aproximativ 5-10 minute pe fiecare parte, depinzand de grosimea acestuia. Cat sta pestele pe gratar, pregatim sosul de iaurt.

Punem iaurtul intr-un castron si-l amestecam cu zeama de lamaie, sare si piper dupa gust. Adaugam patrunjelul, mararul, usturoiul pisat si frunzele de ceapa verde tocate marunt si omogenizam. Servim sosul alaturi de peste.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru crap la gratar cu sos de iaurt, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti27 oC
  • Cluj-Napoca20 oC
  • Timisoara25 oC
  • Constanta25 oC
  • Iasi22 oC
  • Oradea23 oC
  • Brasov19 oC
  • Galati23 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 23.08.2017

  • 1 CHF4.0217 Lei
  • 100 HUF1.5118 Lei
  • 1 EUR4.5873 Lei
  • 1 USD3.8951 Lei
  • 1 GBP4.9862 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook