Crap Rasol

1 crap mare 1.5-2kg,

o ceapa mare,

un cartof,

o radacina patrunjel,

telina,

2 l apa,

1 frunza de dafin,

sare, piper,lamaie.

Se curata pestele de solzi si se scoate cu grija osul amar de la cap, care amareste pestele la

fiert.Se fierbe un morcov taiatfelii, o ceapa, o radacina de patrunjel,telina,un cartof , o frunza de dafin,

sare si câteva boabe de piper.

 Dupa ce a fiert zarzavatul, se trage cratita la o parte, se pune pestele.

În momentul când se pune pestele la fiert, apa nu trebuie sa mai fiarba, deoarece daca

pestele este cuprins brusc de o caldura prea mare, pielea se strânge si carnea se desface.

Timpul cât se tine pestele la fiert depinde de marimea lui.

Pestele rasol servit rece se lasa sa se raceasca în apa. Se scoate, se asaza cu grija pe o

farfurie lunga, ca sa nu se sfarâme, si se garniseste împrejur cu zarzavatul fiert si cu frunze

verzi de patrunjel sau cu felii de lamâie. Se serveste cu maioneza .Se poate servi si

cald cu unt.

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti10 oC
  • Cluj-Napoca9 oC
  • Timisoara14 oC
  • Constanta10 oC
  • Iasi5 oC
  • Oradea12 oC
  • Brasov9 oC
  • Galati7 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 24.11.2017

  • 1 USD3.9306 Lei
  • 1 CHF4.0083 Lei
  • 100 HUF1.4860 Lei
  • 1 EUR4.6546 Lei
  • 1 GBP5.2287 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook