Dulceata de pere, caise si alune

Ingrediente:

  • 700 g de caise fara samburi
  • 300 g pere curatate
  • 100 g alune crocante
  • 350 g zahar
  • un plic de gelatina

Mod de preparare pentru dulceata de pere, caise si alune:

Caisele se taie si se pun intr-o oala in care se pun si perele pasate si zaharul. Oala se pune pe foc se lasa sa de-a in clocot de cateva ori si se amesteca continuu.

La final, dulceata se pune in borcane care se inchid cu capace cu filet, se bun cinci minute cu capul in jos pentru a fi sigur ca nu au luat aer, apoi se baga in camara.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru dulceata de pere, caise si alune, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti30 oC
  • Cluj-Napoca29 oC
  • Timisoara33 oC
  • Constanta26 oC
  • Iasi30 oC
  • Oradea32 oC
  • Brasov26 oC
  • Galati28 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 27.06.2017

  • 1 USD4.0522 Lei
  • 1 GBP5.1664 Lei
  • 1 CHF4.1937 Lei
  • 1 EUR4.5630 Lei
  • 100 HUF1.4757 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook