Peste alb in camasa de branza

Ingredientele necesare prepararii pestelui alb in camasa de branza:

• 4 fileuri de cod (salau, merluciu) 200 grame fiecare
• cateva picaturi de lamaie
• cateva picaturi de sos picant "Worchester"
• cateva picaturi de otet
• sare
• piper negru
• 4 oua
• 2 linguri de faina
• 125 grame cascaval ras
• 1 praf de nucsoara
• 1 priza de piper alb macinat
• 1 ceasca de verdeturi tocate bine (marar, patrunjel)
• 3 - 4 linguri unt

Modul de preparare al pestelui alb in camasa de branza:

Se spala fileurile de peste, se usuca, se stropesc cu sucul de lamaie, sosul picant si otetul. Se presara cu sare, piper si se baga 15 minute la frigider. Se bat bine ouale, intr-o farfurie adanca, se adauga faina si cascavalul ras.

Se pune sare, piper, nucsoara si piperul alb, macinat. Se pun si verdeturile tocate. Se unge o forma de budinca cu unt si se pun fileurile de peste inauntru. Se toarna deasupra compozitia de oua, verdeturi si branza si se baga la cuptor timp de 20 de minute.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru pestele alb in camasa de branza, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti28 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara24 oC
  • Constanta29 oC
  • Iasi28 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati29 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.09.2018

  • 100 HUF1.4386 Lei
  • 1 EUR4.6559 Lei
  • 1 GBP5.2123 Lei
  • 1 CHF4.1351 Lei
  • 1 USD3.9517 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook