Peste alb in camasa de branza

Ingredientele necesare prepararii pestelui alb in camasa de branza:

• 4 fileuri de cod (salau, merluciu) 200 grame fiecare
• cateva picaturi de lamaie
• cateva picaturi de sos picant "Worchester"
• cateva picaturi de otet
• sare
• piper negru
• 4 oua
• 2 linguri de faina
• 125 grame cascaval ras
• 1 praf de nucsoara
• 1 priza de piper alb macinat
• 1 ceasca de verdeturi tocate bine (marar, patrunjel)
• 3 - 4 linguri unt

Modul de preparare al pestelui alb in camasa de branza:

Se spala fileurile de peste, se usuca, se stropesc cu sucul de lamaie, sosul picant si otetul. Se presara cu sare, piper si se baga 15 minute la frigider. Se bat bine ouale, intr-o farfurie adanca, se adauga faina si cascavalul ras.

Se pune sare, piper, nucsoara si piperul alb, macinat. Se pun si verdeturile tocate. Se unge o forma de budinca cu unt si se pun fileurile de peste inauntru. Se toarna deasupra compozitia de oua, verdeturi si branza si se baga la cuptor timp de 20 de minute.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru pestele alb in camasa de branza, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti22 oC
  • Cluj-Napoca14 oC
  • Timisoara18 oC
  • Constanta21 oC
  • Iasi22 oC
  • Oradea15 oC
  • Brasov15 oC
  • Galati22 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 23.09.2017

  • 1 USD3.8316 Lei
  • 100 HUF1.4834 Lei
  • 1 GBP5.1944 Lei
  • 1 EUR4.5950 Lei
  • 1 CHF3.9559 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook