Peste alb in camasa de branza

Ingredientele necesare prepararii pestelui alb in camasa de branza:

• 4 fileuri de cod (salau, merluciu) 200 grame fiecare
• cateva picaturi de lamaie
• cateva picaturi de sos picant "Worchester"
• cateva picaturi de otet
• sare
• piper negru
• 4 oua
• 2 linguri de faina
• 125 grame cascaval ras
• 1 praf de nucsoara
• 1 priza de piper alb macinat
• 1 ceasca de verdeturi tocate bine (marar, patrunjel)
• 3 - 4 linguri unt

Modul de preparare al pestelui alb in camasa de branza:

Se spala fileurile de peste, se usuca, se stropesc cu sucul de lamaie, sosul picant si otetul. Se presara cu sare, piper si se baga 15 minute la frigider. Se bat bine ouale, intr-o farfurie adanca, se adauga faina si cascavalul ras.

Se pune sare, piper, nucsoara si piperul alb, macinat. Se pun si verdeturile tocate. Se unge o forma de budinca cu unt si se pun fileurile de peste inauntru. Se toarna deasupra compozitia de oua, verdeturi si branza si se baga la cuptor timp de 20 de minute.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru pestele alb in camasa de branza, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti30 oC
  • Cluj-Napoca29 oC
  • Timisoara33 oC
  • Constanta26 oC
  • Iasi30 oC
  • Oradea32 oC
  • Brasov26 oC
  • Galati28 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 27.06.2017

  • 1 USD4.0522 Lei
  • 1 GBP5.1664 Lei
  • 1 CHF4.1937 Lei
  • 1 EUR4.5630 Lei
  • 100 HUF1.4757 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook