Negresa

Ingrediente

  • 250 ml lapte
  • 350 g zahar
  • 250 g faina
  • 250 g margarina
  • trei linguri cacao
  • trei oua
  • praf de copt
  • o ciocolata
  • nuca de cocos

Mod de preparare

Margarina, zaharul, cele trei linguri de cacao si laptele se pun într-o cratita pe foc, se amesteca si se lasa sa dea în clocot, dupa care se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit, se adauga galbenusurile, faina si praful de copt si se amesteca bine.

Albusurile se bat spuma si se adauga peste compozitia obtinuta.

Se pune într-o tava tapetata cu hârtie de copt compozitia si se baga la cuptorul încins în prealabil la 180 grade. Se lasa 15 minute si se face testul cu scobitoarea.

Dupa ce prajitura este gata, se lasa putin la racit, apoi se topeste ciocolata si se întinde peste prajitura. Deasupra se pune nuca de cocos si se poate taia în forma de romburi.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti34 oC
  • Cluj-Napoca33 oC
  • Timisoara37 oC
  • Constanta30 oC
  • Iasi35 oC
  • Oradea36 oC
  • Brasov30 oC
  • Galati34 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.07.2017

  • 1 GBP5.1086 Lei
  • 1 CHF4.1326 Lei
  • 100 HUF1.4988 Lei
  • 1 EUR4.5737 Lei
  • 1 USD3.9269 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook