Pateu de ficat de pasare
  1. 1 ficat de gîsca sau 2-3 de gaina,
  2. 2 cepe (facultativ),
  3. 150 g unt, 2-3 linguri lapte,
  4. sare,
  5. gogosari,
  6. castraveciori,
  7. oua

Se taie cepele în patru, se asaza pe fundul unei cratite mici, se pune o lingura de unt, ficatul, laptele si 2-3 linguri de apa.

Se acopera cratita si se lasa la foc mic pîna scade cu totul apa. Dupa ce s-a racit, se da prin masina de tocat cu ceapa cu tot, se pune într-un castron si se freaca cu restul de unt pîna devine ca o pasta spumoasa.

La sfîrsit se adauga sarea.

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti25 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara27 oC
  • Constanta18 oC
  • Iasi23 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati21 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 19.04.2024

  • 1 EUR4.7627 Lei
  • 100 HUF1.4561 Lei
  • 1 GBP5.4233 Lei
  • 1 USD4.2726 Lei
  • 1 CHF4.2298 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook