Pateu de ficat de pasare
  1. 1 ficat de gîsca sau 2-3 de gaina,
  2. 2 cepe (facultativ),
  3. 150 g unt, 2-3 linguri lapte,
  4. sare,
  5. gogosari,
  6. castraveciori,
  7. oua

Se taie cepele în patru, se asaza pe fundul unei cratite mici, se pune o lingura de unt, ficatul, laptele si 2-3 linguri de apa.

Se acopera cratita si se lasa la foc mic pîna scade cu totul apa. Dupa ce s-a racit, se da prin masina de tocat cu ceapa cu tot, se pune într-un castron si se freaca cu restul de unt pîna devine ca o pasta spumoasa.

La sfîrsit se adauga sarea.

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti34 oC
  • Cluj-Napoca33 oC
  • Timisoara37 oC
  • Constanta30 oC
  • Iasi35 oC
  • Oradea36 oC
  • Brasov30 oC
  • Galati34 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 28.07.2017

  • 1 CHF4.0643 Lei
  • 100 HUF1.4944 Lei
  • 1 USD3.8936 Lei
  • 1 EUR4.5656 Lei
  • 1 GBP5.1158 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook