Oua vopsite traditional

Ingrediente

  • douazeci de oua
  • cojile sau foile de la zece cepe rosii mari
  • trei litri apa
  • doua linguri otet

Mod de preparare

Se ia o oala mare, un tuci, în care se pune apa, se adauga foile de ceapa puse într-un tifon si cele doua linguri de otet si se lasa sa fiarba pâna se coloreaza apa.

Între timp, oualele se spala, se sterg si se pun în apa în care au fiert foile de ceapa. Daca vasul este încapator, foile de ceapa se pot lasa pe toata perioada fierberii.

Când oualele s-au fiert, se scot si se lasa la racit dupa care se ung cu un servetel cu ulei sau cu slanina pentru a deveni mai lucioase.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti19 oC
  • Cluj-Napoca14 oC
  • Timisoara19 oC
  • Constanta19 oC
  • Iasi15 oC
  • Oradea19 oC
  • Brasov13 oC
  • Galati18 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 24.05.2019

  • 1 EUR4.7627 Lei
  • 100 HUF1.4561 Lei
  • 1 GBP5.4233 Lei
  • 1 USD4.2726 Lei
  • 1 CHF4.2298 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook