Oua vopsite traditional

Ingrediente

  • douazeci de oua
  • cojile sau foile de la zece cepe rosii mari
  • trei litri apa
  • doua linguri otet

Mod de preparare

Se ia o oala mare, un tuci, în care se pune apa, se adauga foile de ceapa puse într-un tifon si cele doua linguri de otet si se lasa sa fiarba pâna se coloreaza apa.

Între timp, oualele se spala, se sterg si se pun în apa în care au fiert foile de ceapa. Daca vasul este încapator, foile de ceapa se pot lasa pe toata perioada fierberii.

Când oualele s-au fiert, se scot si se lasa la racit dupa care se ung cu un servetel cu ulei sau cu slanina pentru a deveni mai lucioase.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti24 oC
  • Cluj-Napoca20 oC
  • Timisoara21 oC
  • Constanta19 oC
  • Iasi19 oC
  • Oradea19 oC
  • Brasov20 oC
  • Galati21 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.10.2017

  • 1 CHF3.9646 Lei
  • 100 HUF1.4922 Lei
  • 1 USD3.8945 Lei
  • 1 EUR4.5975 Lei
  • 1 GBP5.1203 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook