Limba cu masline

1 limba de vaca

Zarzavat de supa (o telina,o ceapa,2 morcovi), 200 g masline, 3-4 cepe, 1 foaie de dafin,2 linguri bulion, 1 lingura otet, 3 linguri ulei, ½ lingurita

zahar, sare, 1 lamaie, patrunjel tocat.

Se fierbe limba cu zarzavatul de supa. Cînd limba este aproape fiarta, se scoate din zeama în care a fiert, se curata si se taie felii de grosimea unui deget. Ceapa, taiata foarte marunt, se prajeste în ulei pîna ce se patrunde, se adauga bulionul, otetul, zaharul, sarea si un pahar din zeama în care a fiert limba.

Se adauga maslinele bine spalate si tinute în apa calda 2-3 ore, si feliile de limba. Se lasa sa fiarba acoperit pîna cînd este gata. Se poate servi rece sau calda, garnisita

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti15 oC
  • Cluj-Napoca5 oC
  • Timisoara7 oC
  • Constanta15 oC
  • Iasi9 oC
  • Oradea7 oC
  • Brasov10 oC
  • Galati11 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 16.12.2017

  • 1 USD3.9285 Lei
  • 1 GBP5.2711 Lei
  • 1 CHF3.9729 Lei
  • 1 EUR4.6346 Lei
  • 100 HUF1.4767 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook