Peste cu cascaval la cuptor

Ingrediente:

 

-          patru fileuri de cod

-          patru oua

-          150 g cascaval ras

-          patru linguri unt

-          doua linguri de faina

-          zeama de lamâie

-          piper

-          sare

-          patrunjel

Mod de preparare:
Fileurile de peste se spala bine, se usuca si se stropeste cu suc de lamâie. Se condimenteaza cu sare si piper si se baga pentru 15 minute la frigider.

Între timp, se bat bine ouale, apoi se amesteca cu faina si cascavalul ras. Se condimenteaza cu sare si piper si se pune mararul taiat marunt.

Separat, se unge o tava cu unt, se pun fileurile de peste, apoi se adauga compozitia de oua, cascaval si verdeata si se baga la cuptorul încins la 200 de grade pentru aproximativ 20 de minute.

 

Pofta buna! 

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti24 oC
  • Cluj-Napoca20 oC
  • Timisoara21 oC
  • Constanta19 oC
  • Iasi19 oC
  • Oradea19 oC
  • Brasov20 oC
  • Galati21 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.10.2017

  • 1 CHF3.9646 Lei
  • 100 HUF1.4922 Lei
  • 1 USD3.8945 Lei
  • 1 EUR4.5975 Lei
  • 1 GBP5.1203 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook