RASOL CU SMÂNTÂNA

1kg carne de pe coaste,

o ceapa,

un ardei,

telina,

pastarnac,

4 l apa,

1 ceasca smântâna,

1 lingurita faina,

1 lingura brânza rasa,

2 linguri parmesan ,

sare.

Se scoate carnea de pe coaste, se face sul,se leaga cu ata si se pune la fiert pentru 20 minute apoi

se adauga  zarzavatul. Când carnea este fiarta, se scoate ata si se

asazaîntr-o tava. Se amesteca într-o cratita smântânâ cu 2 — 3 linguri zeama de carne,

faina, sare si o lingura de brânza rasa. Se toarna peste rasol, cu grija ca toata carnea safie

acoperitacu un strat gros. Se presara cu parmezan ras. Se da la cuptor pânacapata o

culoare frumoasa. Se serveste cu gamitura de macaroane sau de orez.

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti24 oC
  • Cluj-Napoca20 oC
  • Timisoara21 oC
  • Constanta19 oC
  • Iasi19 oC
  • Oradea19 oC
  • Brasov20 oC
  • Galati21 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.10.2017

  • 1 CHF3.9646 Lei
  • 100 HUF1.4922 Lei
  • 1 USD3.8945 Lei
  • 1 EUR4.5975 Lei
  • 1 GBP5.1203 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook