RASOL CU SMÂNTÂNA

1kg carne de pe coaste,

o ceapa,

un ardei,

telina,

pastarnac,

4 l apa,

1 ceasca smântâna,

1 lingurita faina,

1 lingura brânza rasa,

2 linguri parmesan ,

sare.

Se scoate carnea de pe coaste, se face sul,se leaga cu ata si se pune la fiert pentru 20 minute apoi

se adauga  zarzavatul. Când carnea este fiarta, se scoate ata si se

asazaîntr-o tava. Se amesteca într-o cratita smântânâ cu 2 — 3 linguri zeama de carne,

faina, sare si o lingura de brânza rasa. Se toarna peste rasol, cu grija ca toata carnea safie

acoperitacu un strat gros. Se presara cu parmezan ras. Se da la cuptor pânacapata o

culoare frumoasa. Se serveste cu gamitura de macaroane sau de orez.

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti25 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara27 oC
  • Constanta18 oC
  • Iasi23 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati21 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 09.11.2024

  • 1 EUR4.7627 Lei
  • 100 HUF1.4561 Lei
  • 1 GBP5.4233 Lei
  • 1 USD4.2726 Lei
  • 1 CHF4.2298 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook