RASOL CU SMÂNTÂNA

1kg carne de pe coaste,

o ceapa,

un ardei,

telina,

pastarnac,

4 l apa,

1 ceasca smântâna,

1 lingurita faina,

1 lingura brânza rasa,

2 linguri parmesan ,

sare.

Se scoate carnea de pe coaste, se face sul,se leaga cu ata si se pune la fiert pentru 20 minute apoi

se adauga  zarzavatul. Când carnea este fiarta, se scoate ata si se

asazaîntr-o tava. Se amesteca într-o cratita smântânâ cu 2 — 3 linguri zeama de carne,

faina, sare si o lingura de brânza rasa. Se toarna peste rasol, cu grija ca toata carnea safie

acoperitacu un strat gros. Se presara cu parmezan ras. Se da la cuptor pânacapata o

culoare frumoasa. Se serveste cu gamitura de macaroane sau de orez.

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti19 oC
  • Cluj-Napoca14 oC
  • Timisoara19 oC
  • Constanta19 oC
  • Iasi15 oC
  • Oradea19 oC
  • Brasov13 oC
  • Galati18 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 19.05.2019

  • 1 GBP5.4436 Lei
  • 1 CHF4.2197 Lei
  • 100 HUF1.4625 Lei
  • 1 EUR4.7621 Lei
  • 1 USD4.2658 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook