RASOL CU SMÂNTÂNA

1kg carne de pe coaste,

o ceapa,

un ardei,

telina,

pastarnac,

4 l apa,

1 ceasca smântâna,

1 lingurita faina,

1 lingura brânza rasa,

2 linguri parmesan ,

sare.

Se scoate carnea de pe coaste, se face sul,se leaga cu ata si se pune la fiert pentru 20 minute apoi

se adauga  zarzavatul. Când carnea este fiarta, se scoate ata si se

asazaîntr-o tava. Se amesteca într-o cratita smântânâ cu 2 — 3 linguri zeama de carne,

faina, sare si o lingura de brânza rasa. Se toarna peste rasol, cu grija ca toata carnea safie

acoperitacu un strat gros. Se presara cu parmezan ras. Se da la cuptor pânacapata o

culoare frumoasa. Se serveste cu gamitura de macaroane sau de orez.

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti28 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara24 oC
  • Constanta29 oC
  • Iasi28 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati29 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 18.08.2018

  • 1 EUR4.6569 Lei
  • 1 GBP5.1960 Lei
  • 1 CHF4.1043 Lei
  • 1 USD4.0889 Lei
  • 100 HUF1.4370 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook