Piure de mazare

Ingredientele necesare prepararii piureului de mazare:

  • 500 g mazare proaspata
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • apa

Mod de preparare al piureului de mazare:

Ceapa se taie marunt dupa care se pune la calit in uleiul incins si se lasa pana capata o culoare aurie, apoi se pune mazarea si se adauga 50-100 ml apa fierbinte.

Mazarea se lasa pe foc circa 30 de minute si se mai amesteca din cand in cand. Dupa ce mazarea a fiert, se scurge de apa ramasa si se zobesc cu ajutorul unui mixer pana se obtine o pasta fina.

La final se potriveste cu sare si piper si se serveste cald sau rece ca garnitura la felurile principale de mancare.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru piureul de mazare, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti27 oC
  • Cluj-Napoca20 oC
  • Timisoara25 oC
  • Constanta25 oC
  • Iasi22 oC
  • Oradea23 oC
  • Brasov19 oC
  • Galati23 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 23.08.2017

  • 1 CHF4.0217 Lei
  • 100 HUF1.5118 Lei
  • 1 EUR4.5873 Lei
  • 1 USD3.8951 Lei
  • 1 GBP4.9862 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook