Piure de mazare

Ingredientele necesare prepararii piureului de mazare:

  • 500 g mazare proaspata
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
  • apa

Mod de preparare al piureului de mazare:

Ceapa se taie marunt dupa care se pune la calit in uleiul incins si se lasa pana capata o culoare aurie, apoi se pune mazarea si se adauga 50-100 ml apa fierbinte.

Mazarea se lasa pe foc circa 30 de minute si se mai amesteca din cand in cand. Dupa ce mazarea a fiert, se scurge de apa ramasa si se zobesc cu ajutorul unui mixer pana se obtine o pasta fina.

La final se potriveste cu sare si piper si se serveste cald sau rece ca garnitura la felurile principale de mancare.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru piureul de mazare, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti29 oC
  • Cluj-Napoca26 oC
  • Timisoara28 oC
  • Constanta25 oC
  • Iasi29 oC
  • Oradea28 oC
  • Brasov26 oC
  • Galati27 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 28.05.2018

  • 1 GBP5.2780 Lei
  • 1 USD3.9524 Lei
  • 1 CHF3.9799 Lei
  • 100 HUF1.4479 Lei
  • 1 EUR4.6288 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook