Macaroane cu pui si cascaval

Ingredientele necesare prepararii macaroanelor cu pui si cascaval:

  • 300 gr macaroane
  • 500 gr piept de pui
  • 3 rosii
  • 500 gr cascaval
  • 100 gr unt
  • sare
  • piper
  • apa

Modul de preparare al macaroanelor cu pui si cascaval:

Pieptul de pui se curata si se spala. Cascavalul se curata de coaja si se da prin razatoarea mare.
Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb si se trec prin jet de apa rece.
Se curata rosiile de coaja si se toaca marunt.
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se taie fasii subtiri, se inabusa cu apa in jumatate din cantitatea de unt, se adauga rosiile tocate marunt, piper si se fierb 5 minute.
Separat, macaroanele se inabusa in 50 g unt.
Se servesc calde, cu carne si sos iar deasupra se presara cascaval ras.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru macaroane cu pui si cascaval, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti10 oC
  • Cluj-Napoca9 oC
  • Timisoara14 oC
  • Constanta10 oC
  • Iasi5 oC
  • Oradea12 oC
  • Brasov9 oC
  • Galati7 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 24.11.2017

  • 1 USD3.9306 Lei
  • 1 CHF4.0083 Lei
  • 100 HUF1.4860 Lei
  • 1 EUR4.6546 Lei
  • 1 GBP5.2287 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook