Macaroane cu pui si cascaval

Ingredientele necesare prepararii macaroanelor cu pui si cascaval:

  • 300 gr macaroane
  • 500 gr piept de pui
  • 3 rosii
  • 500 gr cascaval
  • 100 gr unt
  • sare
  • piper
  • apa

Modul de preparare al macaroanelor cu pui si cascaval:

Pieptul de pui se curata si se spala. Cascavalul se curata de coaja si se da prin razatoarea mare.
Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare, se fierb si se trec prin jet de apa rece.
Se curata rosiile de coaja si se toaca marunt.
Pieptul de pui se fierbe in apa cu sare. Dupa ce a fiert, se taie fasii subtiri, se inabusa cu apa in jumatate din cantitatea de unt, se adauga rosiile tocate marunt, piper si se fierb 5 minute.
Separat, macaroanele se inabusa in 50 g unt.
Se servesc calde, cu carne si sos iar deasupra se presara cascaval ras.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru macaroane cu pui si cascaval, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti28 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara24 oC
  • Constanta29 oC
  • Iasi28 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati29 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.09.2018

  • 1 EUR4.6519 Lei
  • 1 GBP5.2505 Lei
  • 1 CHF4.1133 Lei
  • 1 USD3.9743 Lei
  • 100 HUF1.4382 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook