Porc in sos de mustar

Ingredientele necesare prepararii porcului:

  • 400 g pulpa de porc
  • 3 linguri faina
  • 5 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia

Ingredientele necesare prepararii sosului de mustar:

  • 1 ceapa
  • 50 ml vin alb sec
  • 200 ml smantana
  • 1 ligura plina mustar
  • sare
  • piper
  • apa

Modul de preparare al porcului in sos de mustar:

Carnea se taie felii subtiri, dupa cere se introduc pe rand intr-o punga si se bat precum snitelele.

Feliile se trec prin faina amestecata cu sare, piper si boia, se scutura bine ca sa cada excesul de faina.

Separat, se pune uleiul la incins si se prajesc feliile de carne pe ambele parti, cam trei minute pe fiecare parte.  Intre timp, se caleste ceapa tocata pana se inmoaie si apoi se stinge cu vin. Se lasa putin sa se evapore dupa care se adauga smantana si se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa un minut dupa care se adauga mustarul, se amesteca bine si se mai adauga o jumatate de pahar de apa. Se lasa putin sa fiarba, apoi se pune carnea de porc in sos si se  mai tine pe foc cinci minute dupa care se da putin la rece.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru porc in sos de mustar, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti4 oC
  • Cluj-Napoca2 oC
  • Timisoara3 oC
  • Constanta5 oC
  • Iasi2 oC
  • Oradea3 oC
  • Brasov1 oC
  • Galati3 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 18.12.2017

  • 1 USD3.9285 Lei
  • 1 GBP5.2711 Lei
  • 1 CHF3.9729 Lei
  • 1 EUR4.6346 Lei
  • 100 HUF1.4767 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook