Carnati de casa

 Ingredientele necesare prepararii carnatilor de casa:

  • 10 kg carne
  • mate de porc (10m) 
  • 300 g usturoi
  • o cescuta de apa
  • 150 g sare
  • 100 g piper
  • boia dulce

Modul de preparare al carnatilor de casa:

Se spala bine matele. Daca sunt proaspete, se elimina surplusul de grasime de pe acestea folosind dosul unui cutit. Daca sunt in sare, desarati-le in apa rece. Verificati-le de taieturi sau degradari sufland putin aer.

Se taie carnea in cubulete si se foloseste masina de tocat, cu o sita potrivita. Usturoiul se da si el prin masina de tocat carne, adaugam apa, doua linguri de sare si le amestecam. Punem carnea intr-un vas mai mare, adaugam usturoiul, boiaua, piperul si sarea dupa gust si le amestecam bine.

Intre timp, pregatim masina de facut carnati. Punem in capat tubul special de umplut carnati. 

Dupa ce se umplu, se inchid cu un nod.

Carnatii se pot consuma asa proaspeti sau se pot lasa la afumat.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru carnati de casa, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti34 oC
  • Cluj-Napoca33 oC
  • Timisoara37 oC
  • Constanta30 oC
  • Iasi35 oC
  • Oradea36 oC
  • Brasov30 oC
  • Galati34 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 28.07.2017

  • 1 CHF4.0643 Lei
  • 100 HUF1.4944 Lei
  • 1 USD3.8936 Lei
  • 1 EUR4.5656 Lei
  • 1 GBP5.1158 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook