Praz umplut cu carne
  1. 700 g carne macrã ,
  2. 4 cepe mari,
  3. 2 linguri orez,
  4. 1 felie pîine,
  5. 3 linguri
  6. ulei,
  7. 5-6 rosii sau 1 lingura bulion,
  8. sare,
  9. piper,
  10. marar tocat,
  11. smantîna

Tocatura se prepara la fel ca la sarmale cu varza.

Prazul se taie bucati lungi de 6-7 cm, se opareste si se trage miezul (în asa fel ca sa se obþina tuburi). Se umplu cu tocatura si se asaza în cratita. Peste un rand de praz umplut se pune praz fin taiat (cel ramas). Se pun rosiile fierte si strecurate (sau bulionul) si se adaugã apa ca sa fie bucatile de praz de-abia acoperite. Se pune la fiert si cînd este aproape gata, se da la cuptor pîna ce scade bine.

Se serveste cu smîntîna.

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti10 oC
  • Cluj-Napoca4 oC
  • Timisoara8 oC
  • Constanta9 oC
  • Iasi8 oC
  • Oradea7 oC
  • Brasov5 oC
  • Galati8 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.11.2017

  • 1 USD3.9414 Lei
  • 100 HUF1.4871 Lei
  • 1 GBP5.2259 Lei
  • 1 CHF3.9833 Lei
  • 1 EUR4.6469 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook