Praz umplut cu carne
  1. 700 g carne macrã ,
  2. 4 cepe mari,
  3. 2 linguri orez,
  4. 1 felie pîine,
  5. 3 linguri
  6. ulei,
  7. 5-6 rosii sau 1 lingura bulion,
  8. sare,
  9. piper,
  10. marar tocat,
  11. smantîna

Tocatura se prepara la fel ca la sarmale cu varza.

Prazul se taie bucati lungi de 6-7 cm, se opareste si se trage miezul (în asa fel ca sa se obþina tuburi). Se umplu cu tocatura si se asaza în cratita. Peste un rand de praz umplut se pune praz fin taiat (cel ramas). Se pun rosiile fierte si strecurate (sau bulionul) si se adaugã apa ca sa fie bucatile de praz de-abia acoperite. Se pune la fiert si cînd este aproape gata, se da la cuptor pîna ce scade bine.

Se serveste cu smîntîna.

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti28 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara24 oC
  • Constanta29 oC
  • Iasi28 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati29 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.09.2018

  • 100 HUF1.4386 Lei
  • 1 EUR4.6559 Lei
  • 1 GBP5.2123 Lei
  • 1 CHF4.1351 Lei
  • 1 USD3.9517 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook