Oua umplute

Ingrediente

  • zece oua fierte
  • 200 g ficat de pui
  • o ceapa
  • 100 g unt
  • doua linguri mustar
  • trei galbenusuri
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare pentru ouale umplute

Ceapa se taie fideluta si se pune la calit în untul topit. Ficateii se curata, se spala si se adauga peste ceapa. Se lasa sa fiarba înabusit. Când zeama de la ficatei a scazut, se ia de pe foc si se lasa la racit. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga mustarul si galbenusurile.

Compozitia obtinuta se pune într-un blender si se obtine o pasta fina.

Ouale fierte se taie pe jumatate, dupa care se umplu cu pasta de ficat. Se orneaza cu patrunjel.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti15 oC
  • Cluj-Napoca5 oC
  • Timisoara7 oC
  • Constanta15 oC
  • Iasi9 oC
  • Oradea7 oC
  • Brasov10 oC
  • Galati11 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 14.12.2017

  • 100 HUF1.4733 Lei
  • 1 CHF3.9757 Lei
  • 1 USD3.9431 Lei
  • 1 EUR4.6327 Lei
  • 1 GBP5.2626 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook