Oua umplute

Ingrediente

  • zece oua fierte
  • 200 g ficat de pui
  • o ceapa
  • 100 g unt
  • doua linguri mustar
  • trei galbenusuri
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare pentru ouale umplute

Ceapa se taie fideluta si se pune la calit în untul topit. Ficateii se curata, se spala si se adauga peste ceapa. Se lasa sa fiarba înabusit. Când zeama de la ficatei a scazut, se ia de pe foc si se lasa la racit. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga mustarul si galbenusurile.

Compozitia obtinuta se pune într-un blender si se obtine o pasta fina.

Ouale fierte se taie pe jumatate, dupa care se umplu cu pasta de ficat. Se orneaza cu patrunjel.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti28 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara24 oC
  • Constanta29 oC
  • Iasi28 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati29 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.09.2018

  • 100 HUF1.4386 Lei
  • 1 EUR4.6559 Lei
  • 1 GBP5.2123 Lei
  • 1 CHF4.1351 Lei
  • 1 USD3.9517 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook