Oua umplute

Ingrediente

  • zece oua fierte
  • 200 g ficat de pui
  • o ceapa
  • 100 g unt
  • doua linguri mustar
  • trei galbenusuri
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Mod de preparare pentru ouale umplute

Ceapa se taie fideluta si se pune la calit în untul topit. Ficateii se curata, se spala si se adauga peste ceapa. Se lasa sa fiarba înabusit. Când zeama de la ficatei a scazut, se ia de pe foc si se lasa la racit. Se condimenteaza cu sare si piper, se adauga mustarul si galbenusurile.

Compozitia obtinuta se pune într-un blender si se obtine o pasta fina.

Ouale fierte se taie pe jumatate, dupa care se umplu cu pasta de ficat. Se orneaza cu patrunjel.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti34 oC
  • Cluj-Napoca33 oC
  • Timisoara37 oC
  • Constanta30 oC
  • Iasi35 oC
  • Oradea36 oC
  • Brasov30 oC
  • Galati34 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.07.2017

  • 1 GBP5.1086 Lei
  • 1 CHF4.1326 Lei
  • 100 HUF1.4988 Lei
  • 1 EUR4.5737 Lei
  • 1 USD3.9269 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook