Pui cu vinete

1 pui,

2vinete mijlocii,

1 ceapa,

1 lingura faina,

3-4 linguri

ulei,

sare,

patrunjel 

Se taie vinetele pe lungime în sferturi, apoi fiecare sfert pe latime în doua. Se sareaza si se lasa sa stea astfel cel putin o jumatate de ora. Apoi fiecare bucata se stoarce ca sa iasa zeama, se da prin faina si se prajeste în ulei. Bucatile de pui se prajesc înabusit într-o lingura de ulei, se adauga ceapa rasa si 2-3 linguri apa.

Se asaza vinetele prajite peste bucatile de pui, se adauga patrunjelul, se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic10 min, apoi se da la cuptor pîna este gata.

 

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti15 oC
  • Cluj-Napoca5 oC
  • Timisoara7 oC
  • Constanta15 oC
  • Iasi9 oC
  • Oradea7 oC
  • Brasov10 oC
  • Galati11 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 14.12.2017

  • 100 HUF1.4733 Lei
  • 1 CHF3.9757 Lei
  • 1 USD3.9431 Lei
  • 1 EUR4.6327 Lei
  • 1 GBP5.2626 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook