Rulouri de pui
Ingredientele necesare prepararii rulourilor de pui:
- 1 piept pui
- 100 gr unt
- o legatura ceapa verde
- o legatura usturoi verde
- marar verde
- 2 lingurite zeama lamaie
- sare, piper
- 2 oua
- 100 gr faina
- 100 gr pesmet
Modul de preparare al rulourilor de pui:
Lasam untul la temperatura camerei. Adaugam ceapa, usturoiul si mararul tocate marunt, apoi sarea, piperul si zeama de lamaie si omogenizam compozitia. Punem compozitia pe o folie alimentara si rulam astfel incat sa obtinem un rulou subtire. Dam la congelator cateva minute.
Batem feliile de piept de pui si asezam pe fiecare cate o bucata de rulou. Pliem astfel incat sa obtinem niste rulouri si prindem cu scobitori ca sa nu se desfaca. Dam rulourile astfel obtinute prin faina. Ouale impreuna cu sarea si piperul le batem bine.Trecem rulourile prin compozitia de ou, apoi le tavalim prin pesmet. Le prajim in ulei bine incins pe ambele parti, apoi le scoatem intr-o sita.
Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru rulouri cu pui, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!