Saratele cu branza

Ingredientele necesare prepararii saratelelor cu branza:

  • 250 gr aluat foietaj
  • 200 gr telemea sarata
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri lapte

Mod de preparare al saratelelor cu branza:

Presaram masa de lucru cu faina si intindem foietajul in strat subtire. Batem galbenusurile cu laptele si intindem pe toata suprafata foietajului cu o pensula de patiserie. Radem deasupra branza pe razatoarea mica. Suprapunem foaia de la jumatate peste cealalta si presam usor ca sa se lipeasca. Taiem fasii inguste pe lat.

Se obtin pana la 15 fasii. Ungem deasupra cu galbenus. Optional puteti presara chimen sau susan. Rasucim fiecare fasie si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Le introducem in cuptorul preincalzit la foc mare pana se rumenesc frumos.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru saratelele cu branza, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti27 oC
  • Cluj-Napoca20 oC
  • Timisoara25 oC
  • Constanta25 oC
  • Iasi22 oC
  • Oradea23 oC
  • Brasov19 oC
  • Galati23 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 23.08.2017

  • 1 CHF4.0217 Lei
  • 100 HUF1.5118 Lei
  • 1 EUR4.5873 Lei
  • 1 USD3.8951 Lei
  • 1 GBP4.9862 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook