Saratele cu branza

Ingredientele necesare prepararii saratelelor cu branza:

  • 250 gr aluat foietaj
  • 200 gr telemea sarata
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri lapte

Mod de preparare al saratelelor cu branza:

Presaram masa de lucru cu faina si intindem foietajul in strat subtire. Batem galbenusurile cu laptele si intindem pe toata suprafata foietajului cu o pensula de patiserie. Radem deasupra branza pe razatoarea mica. Suprapunem foaia de la jumatate peste cealalta si presam usor ca sa se lipeasca. Taiem fasii inguste pe lat.

Se obtin pana la 15 fasii. Ungem deasupra cu galbenus. Optional puteti presara chimen sau susan. Rasucim fiecare fasie si le asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Le introducem in cuptorul preincalzit la foc mare pana se rumenesc frumos.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru saratelele cu branza, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti1 oC
  • Cluj-Napoca3 oC
  • Timisoara4 oC
  • Constanta4 oC
  • Iasi1 oC
  • Oradea4 oC
  • Brasov0 oC
  • Galati2 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.02.2018

  • 1 USD3.7828 Lei
  • 100 HUF1.4934 Lei
  • 1 GBP5.2734 Lei
  • 1 CHF4.0372 Lei
  • 1 EUR4.6606 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook