Saratele cu cascaval

Ingrediente necesare pentru prepararea saratelelor cu cascaval:

  • 250 g cascaval
  • 200 g faina
  • sare
  • 200g unt rece
  • 1 galbenus
  • susan sau chimen pentru presarat deasupra.

Modul de preparare pentru saratelele cu cascaval:

Se framanta un aluat din cascavalul ras, faina, un praf de sare, si unt. Aluatul se infasoara in folie si se da la frigider 60 minute.
Se intinde aluatul in foaie de 1 cm si se taie fasii sau se decupeaza in diferite forme. Acestea se ung cu galbenus batut, se presara dupa gust cu cascaval, sare, chimen sau susan.
Se pun in cuptor(incins in prealabil) la 180 grade si se coc 20 de minute.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei de saratele cu cascaval, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti27 oC
  • Cluj-Napoca20 oC
  • Timisoara25 oC
  • Constanta25 oC
  • Iasi22 oC
  • Oradea23 oC
  • Brasov19 oC
  • Galati23 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 23.08.2017

  • 1 CHF4.0217 Lei
  • 100 HUF1.5118 Lei
  • 1 EUR4.5873 Lei
  • 1 USD3.8951 Lei
  • 1 GBP4.9862 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook