Saratele cu cascaval

Ingrediente necesare pentru prepararea saratelelor cu cascaval:

  • 250 g cascaval
  • 200 g faina
  • sare
  • 200g unt rece
  • 1 galbenus
  • susan sau chimen pentru presarat deasupra.

Modul de preparare pentru saratelele cu cascaval:

Se framanta un aluat din cascavalul ras, faina, un praf de sare, si unt. Aluatul se infasoara in folie si se da la frigider 60 minute.
Se intinde aluatul in foaie de 1 cm si se taie fasii sau se decupeaza in diferite forme. Acestea se ung cu galbenus batut, se presara dupa gust cu cascaval, sare, chimen sau susan.
Se pun in cuptor(incins in prealabil) la 180 grade si se coc 20 de minute.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei de saratele cu cascaval, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti29 oC
  • Cluj-Napoca26 oC
  • Timisoara28 oC
  • Constanta25 oC
  • Iasi29 oC
  • Oradea28 oC
  • Brasov26 oC
  • Galati27 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 28.05.2018

  • 1 GBP5.2780 Lei
  • 1 USD3.9524 Lei
  • 1 CHF3.9799 Lei
  • 100 HUF1.4479 Lei
  • 1 EUR4.6288 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook