Supa taraneasca

Ingredientele necesare prepararii supei taranesti:

  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 fire praz
  • 100 gr slanina afumata
  • 200 gr fasole uscata
  • 1 sfert de varza
  • 3 rosii
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel

Modul de preparare al supei taranesti:

Fasolea se spala si se pune la fiert impreuna cu o ceapa, dupa care se trece prin sita.

Separat, legumele se spala, se taie marunt si se pun la fiert intr-o oala cu doi litri de apa. Cand zarzavatul este aproape fiert, se adauga pasta de fasole si slanina taiata bucatele si prajita in putin ulei. Se lasa supa sa fiarba in continuare inca 30 de minute, se potriveste cu sare si piper si se adauga rosile curatate si date prin razatoare. Apoi se mai lasa inca 10 minute.

La sfarsit, se adauga patrunjelul taiat marunt.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru supa taraneasca, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti30 oC
  • Cluj-Napoca29 oC
  • Timisoara33 oC
  • Constanta26 oC
  • Iasi30 oC
  • Oradea32 oC
  • Brasov26 oC
  • Galati28 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 28.06.2017

  • 1 USD4.0522 Lei
  • 1 GBP5.1664 Lei
  • 1 CHF4.1937 Lei
  • 1 EUR4.5630 Lei
  • 100 HUF1.4757 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook