Supa taraneasca

Ingredientele necesare prepararii supei taranesti:

  • 2 cepe
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 2 fire praz
  • 100 gr slanina afumata
  • 200 gr fasole uscata
  • 1 sfert de varza
  • 3 rosii
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 legatura patrunjel

Modul de preparare al supei taranesti:

Fasolea se spala si se pune la fiert impreuna cu o ceapa, dupa care se trece prin sita.

Separat, legumele se spala, se taie marunt si se pun la fiert intr-o oala cu doi litri de apa. Cand zarzavatul este aproape fiert, se adauga pasta de fasole si slanina taiata bucatele si prajita in putin ulei. Se lasa supa sa fiarba in continuare inca 30 de minute, se potriveste cu sare si piper si se adauga rosile curatate si date prin razatoare. Apoi se mai lasa inca 10 minute.

La sfarsit, se adauga patrunjelul taiat marunt.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru supa taraneasca, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti28 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara24 oC
  • Constanta29 oC
  • Iasi28 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati29 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 10.12.2018

  • 1 EUR4.6480 Lei
  • 100 HUF1.4389 Lei
  • 1 GBP5.2128 Lei
  • 1 CHF4.1136 Lei
  • 1 USD4.0896 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook