Ciorba de conopida cu afumatura

Ingredientele necesare ciorbei de conopida cu afumatura :

  • 300 g costita afumata
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • o lingura de bulion
  • 2 oua
  • 200 g smantana
  • 50 ml ulei
  • leustean,
  • telina tocata fin
  • 500 g conopida

Mod de preparare al ciorbei de conopida cu afumatura:

Costita se taie feliute subtiri, apoi se pune la calit in putin ulei incins. Separat, se pune o cratita cu apa la fiert, cand a inceput sa dea in clocot se adauga costita calita.
In uleiul in care s-a prajit costita se caleste ceapa , morcovul, telina si ardeiul tocate marunt. Dupa ce legumele s-au calit se pun in cratita si se lasa sa fiarba la foc potrivit.
Conopida se curata si se taie in buchetele mici, se pune in cratita cu apa si se lasa sa fiarba circa 15 minute, dupa care se pune bulionul si ouale batute bine. Se lasa sa dea cateva clocote, se da jos de pe foc, se adauga smantana cu verdeata tocata marunt, se potriveste cu sare si piper si se mai lasa aproximativ 5 minute la foc mic.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei de ciorba de conopida cu afumatura, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti30 oC
  • Cluj-Napoca29 oC
  • Timisoara33 oC
  • Constanta26 oC
  • Iasi30 oC
  • Oradea32 oC
  • Brasov26 oC
  • Galati28 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 29.06.2017

  • 1 EUR4.5563 Lei
  • 100 HUF1.4700 Lei
  • 1 GBP5.1443 Lei
  • 1 CHF4.1753 Lei
  • 1 USD4.0114 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook