Tocanita de porc cu legume

Ingrediente necesare pentru prepararea tocanitei de legume si carne de porc:

  • 2 cepe
  • 2 linguri untura
  • 500 g carne porc afumata
  • 200 g fasole alba din conserva
  • 200 g fasole rosie din conserva
  • 100 g porumb
  • 3 catei usturoi
  • 1 lingura boia dulce
  • 1 varf de lingurita boia iute
  • 1 felie paine
  • sare
  • piper

Modul de preparare al tocanitei de legume si carne de porc:

Ceapa se curata, se spala si se taie cubulete.

Intr-o cratita se pune la topit untura si se adauga ceapa. Cand incepe sa capete o culoare aurie se pune carnea de porc, taiata in cubulete potrivite. Se lasa pe foc pana se rumeneste carnea dupa care se adauga boiaua dulce si cea iute.

In aceeasi cratita, peste carne se toarna bulionul si supa de carne (sau apa) si se lasa sa fiarba la foc mic, timp de 10 minute.

Intre timp, se deschid conservele cu porumb si fasole, se scurg de apa si se adauga continutul lor in cratita. Felia de paine se taie bucatele (fara coaja) si se pune peste carne. Cratita se acopera cu un capac si se mai lasa circa 15 minute sa fiarba.

La sfarsit, se potriveste cu sare si piper, apoi se adauga si cateii de usturoi zdrobiti.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei de tocanita de porc cu legume, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

 
 

 

 

 

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti10 oC
  • Cluj-Napoca4 oC
  • Timisoara8 oC
  • Constanta9 oC
  • Iasi8 oC
  • Oradea7 oC
  • Brasov5 oC
  • Galati8 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.11.2017

  • 1 USD3.9414 Lei
  • 100 HUF1.4871 Lei
  • 1 GBP5.2259 Lei
  • 1 CHF3.9833 Lei
  • 1 EUR4.6469 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook