Tocanita de ciuperci

Ingrediente necesare prepararii tocanitei de ciuperci:

  • 1/2 kg ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 telina
  • 2-3 morcovi
  • 1 pastarnac mic
  • 1 frunza de dafin
  • sare, piper

Modul de preparare al tocanitei de ciuperci:

Ceapa se curata si se taie pestisori, apoi se caleste in ulei. Ciupercile se spala, se curata, se taie felii si se pun peste ceapa, adaugandu-se si o ceasca de apa. Se lasa la fiert cateva minute.
In acest timp se rad zarzavaturile pe razatoarea mare si se adauga peste ciuperci. Se fierb bine, apoi se adauga sare si piper dupa gust, foaia de dafin si putin enibahar. Cand este gata se adauga si patrunjel verde tocat.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru tocanita de ciuperci, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti9 oC
  • Cluj-Napoca4 oC
  • Timisoara7 oC
  • Constanta9 oC
  • Iasi5 oC
  • Oradea7 oC
  • Brasov3 oC
  • Galati4 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 19.01.2018

  • 1 EUR4.6514 Lei
  • 100 HUF1.5078 Lei
  • 1 GBP5.2713 Lei
  • 1 USD3.8054 Lei
  • 1 CHF3.9608 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook