Tocanita de ciuperci

Ingrediente necesare prepararii tocanitei de ciuperci:

  • 1/2 kg ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 telina
  • 2-3 morcovi
  • 1 pastarnac mic
  • 1 frunza de dafin
  • sare, piper

Modul de preparare al tocanitei de ciuperci:

Ceapa se curata si se taie pestisori, apoi se caleste in ulei. Ciupercile se spala, se curata, se taie felii si se pun peste ceapa, adaugandu-se si o ceasca de apa. Se lasa la fiert cateva minute.
In acest timp se rad zarzavaturile pe razatoarea mare si se adauga peste ciuperci. Se fierb bine, apoi se adauga sare si piper dupa gust, foaia de dafin si putin enibahar. Cand este gata se adauga si patrunjel verde tocat.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru tocanita de ciuperci, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti24 oC
  • Cluj-Napoca20 oC
  • Timisoara21 oC
  • Constanta19 oC
  • Iasi19 oC
  • Oradea19 oC
  • Brasov20 oC
  • Galati21 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.10.2017

  • 1 CHF3.9646 Lei
  • 100 HUF1.4922 Lei
  • 1 USD3.8945 Lei
  • 1 EUR4.5975 Lei
  • 1 GBP5.1203 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook