Tocanita de ciuperci

Ingrediente necesare prepararii tocanitei de ciuperci:

  • 1/2 kg ciuperci
  • 2 cepe
  • 1 telina
  • 2-3 morcovi
  • 1 pastarnac mic
  • 1 frunza de dafin
  • sare, piper

Modul de preparare al tocanitei de ciuperci:

Ceapa se curata si se taie pestisori, apoi se caleste in ulei. Ciupercile se spala, se curata, se taie felii si se pun peste ceapa, adaugandu-se si o ceasca de apa. Se lasa la fiert cateva minute.
In acest timp se rad zarzavaturile pe razatoarea mare si se adauga peste ciuperci. Se fierb bine, apoi se adauga sare si piper dupa gust, foaia de dafin si putin enibahar. Cand este gata se adauga si patrunjel verde tocat.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru tocanita de ciuperci, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti30 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara27 oC
  • Constanta23 oC
  • Iasi28 oC
  • Oradea25 oC
  • Brasov25 oC
  • Galati29 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 26.04.2018

  • 1 CHF3.8808 Lei
  • 1 USD3.8160 Lei
  • 1 EUR4.6490 Lei
  • 100 HUF1.4851 Lei
  • 1 GBP5.3189 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook