Vinete umplute  cu legume

Ingrediente:

-          patru vinete

-          trei linguri brânza

-          trei linguri ulei

-          30 gr unt topit

Ingrediente umplutura:

-          opt ciuperci

-          patru ardei grasi

-          o ceapa

-          doua rosii

-          trei catei de usturoi

-          sare

-          piper

Mod de preparare:

Vinetele se taie rondele. Se scoate miezul cu ajutorul unei linguri, apoi vinetele se prajesc în ulei, dupa care se scot pe un servetel.

Mod preparare umplutura:

Ceapa, ardeii, ciupercile, rosiile si miezul de vinete se toaca marunt si se prajesc în ulei încins.Dupa ce s-au prajit, se amesteca cu usturoiul pisat si se potriveste cu sare si piper.

La sfârsit, se umplu vinetele cu compozitia obtinuta, se pun într-o tava, apoi se presara brânza rasa peste vinete. Se stropesc cu unt si se baga la cuptorul încins în prealabil la 175 grade pentru 5-7 minute.

Se consuma si reci, si calde.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti10 oC
  • Cluj-Napoca4 oC
  • Timisoara8 oC
  • Constanta9 oC
  • Iasi8 oC
  • Oradea7 oC
  • Brasov5 oC
  • Galati8 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.11.2017

  • 1 USD3.9414 Lei
  • 100 HUF1.4871 Lei
  • 1 GBP5.2259 Lei
  • 1 CHF3.9833 Lei
  • 1 EUR4.6469 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook