Mâncare de mazare cu carne de pui

Ingrediente:

  • un kg de mazare verde, proaspata
  • un piept de pui dezosat
  • trei cepe
  • doi ardei
  • rosii din bulion
  • doi morcovi
  • cinci linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • marar
  • apa

Mod de preparare mâncare de mazare cu carne de pui:

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt dupa care se pune la calit în ulei încins. Când începe sa capete o culoare aurie se adauga si pieptul de pui taiat cubulete (spalat în prealabil). Se lasa sa se rumeneasca dupa care se pun morcovii cubulete si mazarea. Se lasa circa 10 minute, apoi se adauga apa si se lasa la fiert aproximativ o jumatate de ora.

Când mazarea este fiarta se adauga si rosiile din bulion, se potriveste cu sare si piper si se lasa sa scada la foc mic. La final se adauga mararul tocat marunt.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti10 oC
  • Cluj-Napoca4 oC
  • Timisoara8 oC
  • Constanta9 oC
  • Iasi8 oC
  • Oradea7 oC
  • Brasov5 oC
  • Galati8 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 21.11.2017

  • 1 USD3.9414 Lei
  • 100 HUF1.4871 Lei
  • 1 GBP5.2259 Lei
  • 1 CHF3.9833 Lei
  • 1 EUR4.6469 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook