Mâncare de mazare cu carne de pui

Ingrediente:

  • un kg de mazare verde, proaspata
  • un piept de pui dezosat
  • trei cepe
  • doi ardei
  • rosii din bulion
  • doi morcovi
  • cinci linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • marar
  • apa

Mod de preparare mâncare de mazare cu carne de pui:

Ceapa se curata, se spala si se toaca marunt dupa care se pune la calit în ulei încins. Când începe sa capete o culoare aurie se adauga si pieptul de pui taiat cubulete (spalat în prealabil). Se lasa sa se rumeneasca dupa care se pun morcovii cubulete si mazarea. Se lasa circa 10 minute, apoi se adauga apa si se lasa la fiert aproximativ o jumatate de ora.

Când mazarea este fiarta se adauga si rosiile din bulion, se potriveste cu sare si piper si se lasa sa scada la foc mic. La final se adauga mararul tocat marunt.

Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti28 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara24 oC
  • Constanta29 oC
  • Iasi28 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati29 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 14.12.2018

  • 1 GBP5.1722 Lei
  • 1 EUR4.6485 Lei
  • 1 CHF4.1190 Lei
  • 100 HUF1.4383 Lei
  • 1 USD4.0861 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook