Acum pe Favorit TV: 03:00 Spectacol FTV Mariana Deac – 25 de ani de cariera   |   Programul următor: 05:00 Am venit cu voie buna   |    Vezi tot programul

 

Margareta Clipa


 
Margareta Clipa

S-a nascut in Bucovina, localitatea Granicesti, judetul Suceava, pe 19 octombrie 1958. Intre anii 1973-1977 apare pe scena Casei de Cultura din Radauti, impreuna cu Orchestra Populara "Braduletul" dirijata de Mircea Bancescu, pentru ca in anul 1977 sa obtina premiul I la Festivalul "Cantarea Romaniei" si sa fie angajata la Ansamblului artistic "Ciprian Porumbescu", din Suceava.

Primele inregistrari le-a realizat la Radio Bucuresti impreuna cu orchestra Ansamblului Artistic "Ciprian Porumbescu", dirijor George Sirbu. A urmat inregistrarea unui disc intitulat "Mult mi-i drag unde traiesc", realizat la Casa de Discuri Electrecord, in anul 1985. Din 1978 pana in prezent Margareta a inregistrat albume cu Orchestra "Ciprian Porumbescu", dirijor George Sirbu, Orchestra "Mugurelul" din Chisinau, dirijor Ion Dascal, Orchestra "Folclor" din Chisinau, dirijor Anatol Golomoz, Orchestra "Lautarii" din Chisinau. dirijor Nicolae Botgros.

 
Înapoi la toţi Cântăreţii îndrăgiţi

Tu ce părere ai?


 

Programul nostru

Luni, 24 Oct. 2016
Farmacia naturii Tradiţii şi obiceiuri Buătăria favorită
 
Am venit cu voie bună
Ora veseliei
 
N24 plus National FM Tourist Center Crişana National TV
Inapoi sus