Supa de praz

Ingrediente necesare pentru supa de praz:

  • 4 fire de praz
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 3 cartofi
  • 1 radacina mica de telina
  • 3 catei de usturoi
  • 2  rosii fierte si decojite
  • 100 g suc de rosii
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • apa

Mod de preparare al supei de praz:

Toate legumele se curata si se spala. Morcovii si pastarnacul se taie in sferturi si se fierb circa 45 de minute la foc mediu intr-o oala cu apa si putina sare.

Dupa ce s-a fiert morcovul si pastarnacul, supa se separa de legume si se pune din nou la foc. Adaugam in supa prazul taiat rondele, usturoiul tocat marunt si cartofii taiati cubulete. Se lasa sa fiarba la foc potrivit pana cand cartofii si prazul se inmoaie, apoi se adauga ardeiul gras taiat cubulete mici, sucul de rosii si rosiile tocate marunt. Dupa ce adagam toate legumele mai lasam supa sa fiarba 10 minute, o potrivim cu sare si piper.

Pentru aroma, se adauga patrunjel taiat marunt. Se poate servi imediat dar si rece supa este foarte gustoasa.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei de supa de praz, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

 
 

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti14 oC
  • Cluj-Napoca12 oC
  • Timisoara14 oC
  • Constanta18 oC
  • Iasi9 oC
  • Oradea15 oC
  • Brasov10 oC
  • Galati13 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 24.10.2017

  • 1 GBP5.1585 Lei
  • 100 HUF1.4922 Lei
  • 1 EUR4.5988 Lei
  • 1 CHF3.9684 Lei
  • 1 USD3.9154 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook