Branza cu chimen
  1. 250 g branza sau cas de oaie,
  2. 100 g unt,
  3. 1 lingurita chimen foarte fin pisat,
  4. 1 lingurita boia de ardei,
  5. sare (facultativ),
  6. ridichi.

Se da branza prin sita sau prin masina de tocat. Se freaca bine cu untul, se adauga chimenul si boiaua, se pune sare daca este nevoie si se mai freaca. Se asaza pe farfurie si se garniseste cu ridichi de luna

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti28 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara24 oC
  • Constanta29 oC
  • Iasi28 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati29 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 17.02.2019

  • 1 USD4.2016 Lei
  • 1 CHF4.1734 Lei
  • 100 HUF1.4898 Lei
  • 1 EUR4.7383 Lei
  • 1 GBP5.3832 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook