Branza cu chimen
  1. 250 g branza sau cas de oaie,
  2. 100 g unt,
  3. 1 lingurita chimen foarte fin pisat,
  4. 1 lingurita boia de ardei,
  5. sare (facultativ),
  6. ridichi.

Se da branza prin sita sau prin masina de tocat. Se freaca bine cu untul, se adauga chimenul si boiaua, se pune sare daca este nevoie si se mai freaca. Se asaza pe farfurie si se garniseste cu ridichi de luna

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti25 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara27 oC
  • Constanta18 oC
  • Iasi23 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati21 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 25.04.2024

  • 1 EUR4.7627 Lei
  • 100 HUF1.4561 Lei
  • 1 GBP5.4233 Lei
  • 1 USD4.2726 Lei
  • 1 CHF4.2298 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook