Ciorba de legume de primavara

Ingrediente

  • doua radacini pastârnac
  • trei morcovi
  • doua cepe
  • o legatura de ceapa verde
  • trei cartofi
  • o jumatate de kg spanac
  • 250 g iaurt
  • un ou
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • marar
  • telina
  • trei l apa 

Mod de preparare:

Curatam legumele, le dam prin razatoare, le calim în unt si adaugam apa pâna se patrund.
Între timp, ceapa o tocatam marunt si spanacul îl tocam fideluta, le adaugam peste zarzavat împreuna cu un ou si le amestecam bine.

Dupa 10 minute adaugam apa fierbinte, sarea, piperul si cartofii taiati cubulete. Dupa ce cartofii s-au fiert, dregem ciorba cu iaurt. O ridicam de pe foc si presaram mararul si patrunjelul tocate marunt.
Ciorba se serveste calda.

Pofta buna!

Timp de gatire: 45 minute
Complexitate Redusa
Numar portii: 5 - 6

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti25 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara27 oC
  • Constanta18 oC
  • Iasi23 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati21 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 16.04.2024

  • 1 EUR4.7627 Lei
  • 100 HUF1.4561 Lei
  • 1 GBP5.4233 Lei
  • 1 USD4.2726 Lei
  • 1 CHF4.2298 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook