Ciorba de legume de primavara

Ingrediente

  • doua radacini pastârnac
  • trei morcovi
  • doua cepe
  • o legatura de ceapa verde
  • trei cartofi
  • o jumatate de kg spanac
  • 250 g iaurt
  • un ou
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • marar
  • telina
  • trei l apa 

Mod de preparare:

Curatam legumele, le dam prin razatoare, le calim în unt si adaugam apa pâna se patrund.
Între timp, ceapa o tocatam marunt si spanacul îl tocam fideluta, le adaugam peste zarzavat împreuna cu un ou si le amestecam bine.

Dupa 10 minute adaugam apa fierbinte, sarea, piperul si cartofii taiati cubulete. Dupa ce cartofii s-au fiert, dregem ciorba cu iaurt. O ridicam de pe foc si presaram mararul si patrunjelul tocate marunt.
Ciorba se serveste calda.

Pofta buna!

Timp de gatire: 45 minute
Complexitate Redusa
Numar portii: 5 - 6

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti22 oC
  • Cluj-Napoca14 oC
  • Timisoara18 oC
  • Constanta21 oC
  • Iasi22 oC
  • Oradea15 oC
  • Brasov15 oC
  • Galati22 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 23.09.2017

  • 1 USD3.8316 Lei
  • 100 HUF1.4834 Lei
  • 1 GBP5.1944 Lei
  • 1 EUR4.5950 Lei
  • 1 CHF3.9559 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook