Ciorba de loboda

Ingredientele necesare prepararii ciorbei de loboda:

  • un kg loboda
  • trei morcovi mici
  • patru fire de ceapa verde
  • trei fire usturoi verde
  • trei oua
  • un litru bors
  • 100 g smantana
  • trei linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • leustean
  • apa

Mod de preparare pentru ciorba de loboda:

Loboda se spala si se rupe in fasii. Morcovul se taie si se caleste impreuna cu ceapa. Dupa ce s-au calit se adauga apa si se lasa 15 minute sa fiarba si se pune loboda. Dupa ce a dat in fiert se pune borsul fiert si usturoiul tocat marunt si se lasa sa fiarba la foc mic.

Separat, se amesteca ouale batute cu putina faina si se pune amestecul in ciorba prin strecuratoarea de ceai, ca sa se obtina zdrente de ou.

Se mai lasa la fert inca 10 minute si se adauga uleiul, sarea si piper.

Adaugati leustean si eventual smantana la servire.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru ciorba de loboda, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti30 oC
  • Cluj-Napoca29 oC
  • Timisoara33 oC
  • Constanta26 oC
  • Iasi30 oC
  • Oradea32 oC
  • Brasov26 oC
  • Galati28 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 29.06.2017

  • 1 EUR4.5563 Lei
  • 100 HUF1.4700 Lei
  • 1 GBP5.1443 Lei
  • 1 CHF4.1753 Lei
  • 1 USD4.0114 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook