Paste carbonara

Ingredientele necesare prepararii pastelor carbonara:

  • 500 g spaghete
  • 250 g sunca sau kaizer
  • 100 g parmezan ras
  • 3 catei de usturoi
  • 4 oua
  • 3 linguri ulei
  • ulei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare pentru pastele carbonara:

Spaghetele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.

Separat se pregateste sosul, se taie sunca cubulete si se lasa la prajit pana capata o culoare aurie in putin ulei incins, dupa care se adauga usturoiul tocat si se mai lasa circa un minut pe foc. Pastele se strecoara si se pun in tigaie.

Dupa un minut, se ia tigaia de pe foc si amestecand continuu in spaghete, se pun incet ouale batute in prealabil cu un varf de cutit de sare. Pastele trebuie sa fie fierbinti cand se pun ouale, astfel incat oualele sa se intareasca peste paste.

La sfarsit se adauga parmezanul ras, se amesteca bine si se presara putin patrunjel tocat pe deasupra.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru paste carbonara, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


ITI RECOMANDAM DIN BUCATARIA FAVORITA

VREMEA AZI

  • Bucuresti25 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara27 oC
  • Constanta18 oC
  • Iasi23 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati21 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 19.03.2024

  • 1 EUR4.7627 Lei
  • 100 HUF1.4561 Lei
  • 1 GBP5.4233 Lei
  • 1 USD4.2726 Lei
  • 1 CHF4.2298 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook