Paste carbonara

Ingredientele necesare prepararii pastelor carbonara:

  • 500 g spaghete
  • 250 g sunca sau kaizer
  • 100 g parmezan ras
  • 3 catei de usturoi
  • 4 oua
  • 3 linguri ulei
  • ulei
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare pentru pastele carbonara:

Spaghetele se fierb conform indicatiilor de pe ambalaj.

Separat se pregateste sosul, se taie sunca cubulete si se lasa la prajit pana capata o culoare aurie in putin ulei incins, dupa care se adauga usturoiul tocat si se mai lasa circa un minut pe foc. Pastele se strecoara si se pun in tigaie.

Dupa un minut, se ia tigaia de pe foc si amestecand continuu in spaghete, se pun incet ouale batute in prealabil cu un varf de cutit de sare. Pastele trebuie sa fie fierbinti cand se pun ouale, astfel incat oualele sa se intareasca peste paste.

La sfarsit se adauga parmezanul ras, se amesteca bine si se presara putin patrunjel tocat pe deasupra.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru paste carbonara, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti28 oC
  • Cluj-Napoca24 oC
  • Timisoara24 oC
  • Constanta29 oC
  • Iasi28 oC
  • Oradea26 oC
  • Brasov23 oC
  • Galati29 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 20.09.2018

  • 1 EUR4.6519 Lei
  • 1 GBP5.2505 Lei
  • 1 CHF4.1133 Lei
  • 1 USD3.9743 Lei
  • 100 HUF1.4382 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook