Ciorba de peste

Ingrediente:

-          patru pesti

-          un morcov

-          o radacina patrunjel

-          trei cepe

-          un ardei gras

-          ?ase rosii

-          trei linguri de orez

-          un litru apa

-          sare

-          piper

-          foi de dafin

-          leustean

 

Mod de preparare:

 

Pestele se curata de solzi, se spala bine si se taie bucati potrivite.

Se pune la fiert în apa cu sare doar coada si capul si se lasa sa fiarba 10 minute, luând spuma continuu.

Dupa ce s-a luat toata spuma se pune ceapa tocata marunt, morcovul rondele ?i radacina de patrunjel taiata marunt si se fierbe 40 de minute.

Zeama se strecoara, apoi se adauga restul legumelor taiate marunt, orezul spalat si se fierbe pâna când este pe jumatate gata.

Se adauga pestele ramas si ardeiul gras, apoi se fierbe la foc mic. La sfârsit se adauga rosiile oparite si curatate de pielita, se potriveste cu sare, piper, leustean si foile de dafin.

Pofta buna!

 

 

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti15 oC
  • Cluj-Napoca5 oC
  • Timisoara7 oC
  • Constanta15 oC
  • Iasi9 oC
  • Oradea7 oC
  • Brasov10 oC
  • Galati11 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 14.12.2017

  • 100 HUF1.4733 Lei
  • 1 CHF3.9757 Lei
  • 1 USD3.9431 Lei
  • 1 EUR4.6327 Lei
  • 1 GBP5.2626 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook