Ciorba de pipote cu smantana

Ingrediente pentru ciorba de pipota

  • 800 g pipote
  • doi morcovi
  • un pastarnac
  • o ceapa
  • trei oua
  • 400 g smantana
  • usturoi
  • sare
  • foi de dafin

Mod de preparare

Se curata pipotele si se pun la fiert. Se lasa  sa dea in clocot dupa care se scot din apa si se taie marunt. Se schimba apa si se pune totul din nou la fiert circa 30 de minute. Adaugam morcovul, pastarnacul, ceapa intreaga si foile de dafin. Se lasa sa fiarba bine la foc potrivit. Scoatem zarzavatul fiert si lasam sa fiarba ciorba in continuare.

Separat, se bat 3 oua cu smantana, peste care se adauga treptat si amestecand continuu zeama din ciorba. Punem aceasta compozitie in oala, peste pipote si o mai lasam la foc mic 2 minute. O potrivim cu sare, piper si usturoi.

La final, ciorba va fi mult mai buna si va arata mult mai bine, daca se adauga un morcov dat prin razatoarea mica si calit in putin ulei.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru ciorba de pipote cu smantana, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti10 oC
  • Cluj-Napoca9 oC
  • Timisoara14 oC
  • Constanta10 oC
  • Iasi5 oC
  • Oradea12 oC
  • Brasov9 oC
  • Galati7 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 24.11.2017

  • 1 USD3.9306 Lei
  • 1 CHF4.0083 Lei
  • 100 HUF1.4860 Lei
  • 1 EUR4.6546 Lei
  • 1 GBP5.2287 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook