Ciorba taraneasca de porc

Ingredientele necesare prepararii ciorbei taranesti de porc:

  • 500 g carne de porc
  • 2 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 3 rosii proaspetesau rosii in bulion
  • 2 cartofi
  • 1 lingura cu mazare boabe
  • 10 pastai de fasole
  • 3 linguri de ulei
  • 1 l bors acru
  • sare
  • piper
  • leustean
  • apa

Modul de preparare al ciorbei taranesti de porc:

Se pune carnea de porc la fiert in doi litri de apa rece cu sare. Se lasa sa fiarba aproximativ o ora si se spumeaza din cand in cand.

Se pune la calit in ulei incins, ceapa taiata cubulete, apoi legumele date prin razatoarea mare. Se lasa doua minute ca legumele sa capete o culoare aurie dupa care se pun peste supa, impreuna cu fasolea rupta in bucati. Se lasa la fiert jumatate de ora, apoi se adauga mazarea.

Cand legumele sunt aproape fierte, se adauga si cartofii taiati in cubulete mici, ardeii si rosiile taiati in felii subtiri.

Dupa 15 minute se adauga borsul, se potriveste cu sare si piper si se mai lasa inca 10 minute pe foc.

La sfarsit se presara leustean tocat marunt.

Acum ca ai ajuns la cea mai distractiva parte a retetei pentru ciorba taraneasca de porc, o poti savura linistit singur sau impreuna cu cei dragi! Pofta buna!

Recomanda prietenilor tai


VREMEA AZI

  • Bucuresti27 oC
  • Cluj-Napoca20 oC
  • Timisoara25 oC
  • Constanta25 oC
  • Iasi22 oC
  • Oradea23 oC
  • Brasov19 oC
  • Galati23 oC
vezi prognoza inteaga

CURS VALUTAR

CURSUL PENTRU 23.08.2017

  • 1 CHF4.0217 Lei
  • 100 HUF1.5118 Lei
  • 1 EUR4.5873 Lei
  • 1 USD3.8951 Lei
  • 1 GBP4.9862 Lei
vezi cursul valutar

Fii la curent cu ultimele noutăți, urmărește-ne pe Facebook

favorittv.ro foloseşte COOKIES. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul pentru folosirea acestora. Află detalii >

Favorit TV
Apasa "Like"
daca vrei sa urmaresti Favorit TV pe Facebook